Skylanderdyst hos Nova Data

8. juni 2013 Erhverv

Af Bo Bach Jensen

Lørdag formiddag havde Nova Data Danmarks største Skylander- turnering. Inviteret var alle 1. klasserne fra folkeskolerne i Sønderborg. Foran butikken på gågaden, var der opbygget et telt, hvor turneringen rullede. Omkring 30 børn var tilmeldt konkurrencen og mange havde slæbt deres forældre og søskende med som heppekor.

Nova Data havde allieret sig med Føtex og pizzariet Oasen, så alle deltagere og deres forældre var godt forplejet med pizzaslice og slushice til ungerne og kaffe til de voksne. Da Sønderborg Nyts medarbejder fangede Kenan Hansen fra Nova Data  til en kommentar, udtrykte han begejstring over den fine tilslutning fra eleverne og stor tilfreds med det fine vejr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vinderen af turneringen Bliver belønnet med en biograftur inclusive sodavand og popkorn til hele sin klasse.

Skylanders er et  familiespil  til konsol, hvor man aktivt kan spille to spillere på skærmen samtidig.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. august 2022 Politik, Sønderborg

Borgmesterpartiet kan komme i mindretal når det gælder udlicitering af rengøringsopgaver

18. august 2022 Politik

Socialdemokratiet har aldrig været fortaler for udlicitering af kommunale opgaver og det gælder også den kritiserede rengøring af kommunale skoler og daginstitutioner i den jyske del af kommunen. I en pressemeddelelse gjorde Socialdemokratiet onsdag aften det tydeligt, at de ikke vil lægge stemmer til, at der udliciteres flere rengøringsopgaver før, at de, der allerede er […]

Læs mere...