Skylanderdyst hos Nova Data

8. juni 2013 Erhverv

Af Bo Bach Jensen

Lørdag formiddag havde Nova Data Danmarks største Skylander- turnering. Inviteret var alle 1. klasserne fra folkeskolerne i Sønderborg. Foran butikken på gågaden, var der opbygget et telt, hvor turneringen rullede. Omkring 30 børn var tilmeldt konkurrencen og mange havde slæbt deres forældre og søskende med som heppekor.

Nova Data havde allieret sig med Føtex og pizzariet Oasen, så alle deltagere og deres forældre var godt forplejet med pizzaslice og slushice til ungerne og kaffe til de voksne. Da Sønderborg Nyts medarbejder fangede Kenan Hansen fra Nova Data  til en kommentar, udtrykte han begejstring over den fine tilslutning fra eleverne og stor tilfreds med det fine vejr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vinderen af turneringen Bliver belønnet med en biograftur inclusive sodavand og popkorn til hele sin klasse.

Skylanders er et  familiespil  til konsol, hvor man aktivt kan spille to spillere på skærmen samtidig.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Turist i Sønderborg – med mormor som lokal guide

27. juli 2021 Samfund

Lige nu er der rigeligt at se til på Sønderborg Camping, hvor alle pladserne er optaget. “De fleste af vores gæster er danskere, men der er også lidt tyskere – og så er hollænderne begyndt at komme”, siger Steffen Deleuran fra Sønderborg Camping. To af gæsterne er kæresteparret Sidsel Trige Ebbesen og Andreas Gyldendal Bilstrup, […]

Læs mere...