Skyttelaugets festdag begynder ved morgenbordet

8. august 2020 Kultur

I dag, lørdag, er Viggo Ravns skyttekongetitel på spil, når der igen skal konkurreres på skydebanen på Kær, hvor Borgerforeningens skyttelaug holder skyttefest.

Dagen begyndte med morgenmad tol de cirka 50 skytter – og det er skyttekonge Viggo Ravn, der er den glade giver – som andre skyttekonger har været det før ham.

Der er også rigeligt at skylle rundstykkerne ned med – og ud over det er der også kaffe på bordet.

Når morgenmaden slutter, så har de skydeglade skytter fået nerverne i ro, så der kan tages hul på skyderiet. Om det lykkes Viggo Ravn at genvinde titlen, viser sig ved middagstid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ændret program

Inden Coronaen kom skulle skyttebrødrene ifølge traditionen med bus til Plejecenter Mølldammen, når der var skudt – og herefter plejer de at gå i optog til Rådhuset, hvor de henter borgmesteren og årets æresgæst, der plejer at være inviteret til skyttefrokost på Kær

Sådan er det ikke år – og festen bliver heller ikke holdt i Borgerforeningens hus på Kær, men i et telt ved skydebanen, Og det er uden borgmester og æresgæst.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 112, Sønderborg

Leder efter kvinde som ‘forsvandt’ fra Alssundbroen

19. juni 2021 112

Lørdag aften omkring klokken 22 blev der ringet 112, fordi nogen havde set en midaldrende kvinde iført grøn jakke eller trøje på Alssundbroen – og pludselig var hun væk. Det gjorde, at Brand og Redning blev alarmeret og de hastede til Alssund, hvor de satte deres båd i vandet og begyndte at lede efter kvinden. […]

Læs mere...