Skyttelaugets festdag begynder ved morgenbordet

8. august 2020 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

I dag, lørdag, er Viggo Ravns skyttekongetitel på spil, når der igen skal konkurreres på skydebanen på Kær, hvor Borgerforeningens skyttelaug holder skyttefest.

Dagen begyndte med morgenmad tol de cirka 50 skytter – og det er skyttekonge Viggo Ravn, der er den glade giver – som andre skyttekonger har været det før ham.

Der er også rigeligt at skylle rundstykkerne ned med – og ud over det er der også kaffe på bordet.

Når morgenmaden slutter, så har de skydeglade skytter fået nerverne i ro, så der kan tages hul på skyderiet. Om det lykkes Viggo Ravn at genvinde titlen, viser sig ved middagstid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ændret program

Inden Coronaen kom skulle skyttebrødrene ifølge traditionen med bus til Plejecenter Mølldammen, når der var skudt – og herefter plejer de at gå i optog til Rådhuset, hvor de henter borgmesteren og årets æresgæst, der plejer at være inviteret til skyttefrokost på Kær

Sådan er det ikke år – og festen bliver heller ikke holdt i Borgerforeningens hus på Kær, men i et telt ved skydebanen, Og det er uden borgmester og æresgæst.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

14. juni 2024 Erhverv, Sønderborg

Markedsdage trækker folk til

14. juni 2024 Erhverv

Både i dag, fredag, og i morgen, lørdag, er der Markedsdage i SønderborgNYT, hvor der fredag eftermiddag var orkestre fra Musikskolen på scenen i Apotekerhaven. “Vi har sørget for et lille tog, så børn kan blive kørt en tur rundt i gaderne og der er highjumping ved Citykrydset. Og så er der forresten også musik […]

Læs mere...