Slagteriet i Blans skal levere kødet til Danish Crown-fabrik i England

22. november 2022 Sundeved

Danish Crown investerer 800 millioner i en ny baconfabrik i Storbritannien oig den nye investering er godt nyt for slagteriet i Blans. Det er nemlig dem, der skal levere kødet til den britiske baconfabrik, hvor det så bliver skåret ud og pakkes, inden det bliver sendt ud i handlen til de engelske kunder og forbrugere.

Det oplyser Danish Crown i en pressemeddelelse.

Slagteriet i Blans står for slagtningen, hvorefter kødet bliver saltet, røget og skåret ud, inden det bliver sendt til den nye fabrik.

Den nye fabrik er allerede ved at blive opført i Rochdale og den udstyres med topmoderne udstyr, så de over 900 tons bacon, der hver uge skal slices og pakkes på fabrikken, kan håndteres af omkring 300 ansatte.

Danish Crown investerede i 2017 omkring 70 millioner kroner til et stort anlæg til røgning af bacon på slagteriet i Blans.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. december 2022 Kultur, Sønderborg

Nu sidder Inge Adriansen på sin bænk

4. december 2022 Kultur

Søndag blev skulpturen ‘Forundringparat’, en bronzeskulptur af  tidligere museumsinspektør Inge Adriansen, afsløret på Strandpromenaden. Inge Adriansen, som døde i 2017, godkendte selv skulpturen, som blev forsinket på sin rejse fra lille model til færdig skulptur. “Det tog flere år at få finanseringen på plads og vi kan i dag takke ni sponsorer for, at vi […]

Læs mere...