Slagteriet vil ansætte yderligere 100 mand

8. august 2018 Erhverv

Danish Crown har godt gang handler med det japanske marked, og det betyder, at de fra nytår udvider produktionen og ansætter op mod 100 nye medarbejdere på slagteriet i Blans.

Danish Crown og Jobcenter arbejder sammen forat finde medarbejdere til de nye stillinger.

Kommunen og Danish Crown i Blans har i forvejen et godt og effektivt samarbejde, der bl.a. har resulteret i jobs til over 100 flygtninge og kontanthjælpsmodtagere i de senere år.

“Der er al mulig grund til at sende varme hilsner til Danish Crown slagteriet i Blans. De har været en god samarbejdspartner i mange år, og nu skal vi sammen finde kvalificerede medarbejdere til de 100 nye stillinger. Vi går i gang med det samme og har en klar forventning om, at vi kan finde jobs til både en del af vores flygtninge og andre ledige på kontanthjælp og dagpenge”, siger arbejdsmarkedsudvalgsformand Jan Prokopek Jensen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“De japanske forbrugere og restauranter har i årtier haft en stor kærlighed til dansk grisekød, og den vokser faktisk stadig. Derfor åbner Danish Crown nu for en ny produktion på slagteriet i Blans, som løfter antallet af medarbejdere med næsten 10 pct. Altså fra 1100 til 1200”, siger Danish Crown.

Oplæringen af potentielle medarbejdere starter allerede nu.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Samfund, Sønderborg

Borgerblikket – nu kan du følge dine Jobcentersager

29. november 2021 Samfund

For et år siden har kommunerne givet borgerne adgang til egne data på otte udvalgte sagsområder i det tilbud, der hedder Borgerblikket. Nu skydes anden etape i gang så man som borger nemt og hurtigt kan se udvalgte data om sine sager og indsatser på borger.dk. Anden etape går i luften den 1. december og […]

Læs mere...