Slagteriets medarbejdere donerer julegaver til børnefamilier

9. december 2022 Sundeved

Overskydende medarbejder-julegaver fra Danish Crown i Blans er blevet doneret til Hjælpegrupppen for Als og Sundeved og til sognepræst Lis-Ann Rotem fra Ullerup Sogn.

Det skriver Danish Crown i en pressemeddelelse.

Det skete forleden, hvor Danish Crown-slagteriet i Blans havde besøg af to frivillige fra Hjælpegruppen, der sammen med sognepræst Lis-Ann Rotem skal give gaverne videre.

Gennem deres arbejde kender de til de mest trængende børnefamilier i området. og de vil fordele de overskydende medarbejder julegaver mellem sig efter endt udlevering til medarbejderne, og gruppen sørger for, at kødpakkerne bliver fordelt i Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra Hjælpegruppen lyder det, at pakkerne – særligt under  de nuværende omstændigheder med høje priser – gør stor gavn hos modtagerne.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. januar 2023 Kultur, Sønderborg

SMUK havde Dorthe Gerlach med til Nytårskoncerten

28. januar 2023 Kultur

Fredag aften spillede Slesvigsk Musikkorps Nytårskoncert i Alsion og inden musikken begyndte, så var J. P. Rasmussen fra Hjemmeværnet på scenen og byde velkommen. Det skyldes, at Hærhjemmeværnet og Lions Sønderborg og Alssund er sammen om at arrangere koncerten. “SMUKs Nytårskoncerter kom til Sønderborg i 2003 og det skyldes en meget fremsynet chef på Sønderborg […]

Læs mere...