Slesvigsk Parti: Balancen mellem by og land

12. november 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Sven Jensen, Slesvigsk Parti, skriver:

Det er ikke nok med at kommunale arbejdspladser kommer til at ligge udenfor Sønderborg by, der skal også være kulturelle tilbud ude i landsbyerne som skal har en lokal forankring. Her kunne det f.eks. tænkes at Rinkenæs som har med ”Rapanden Rasmus fra Rinkenæs Sogn” deres egen børnesang og derved godt kunne blive stedet for en årlig dag med børnesang.

Sven Jensen, Slesvigsk Parti.

Sven Jensen, Slesvigsk Parti.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men for at skabe en balance mellem by og land er det lige så vigtig at de grønne områder  bliver holdt vedlige, at huller i vejene bliver ordnet samt at der bliver tilbudt en fornuftig offentlig transport i landdistrikterne.

Det er vigtig for Slesvigsk Parti, at der bliver skabt en balance mellem by og land  – og det vil jeg arbejde på i den kommende byrådsperiode.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture-kunstnerne er klar til at vise skulpturerne frem

25. juni 2022 Kultur

Fredag eftermiddag lagde kunsterne i WoodSculpture værktøjet fra sig og de alle var blevet færdige med hver sin Tour de France-inspirerede skulptur, som stadig står på Slotskajen. “Lørdag klokken 13 kommer skulpturmodtagerne og andre til en fælles afslutning og ser skulpturerne og de tidligere år har det været sådan, at modtagere straks skulle køre deres […]

Læs mere...