Slesvigsk Parti: Balancen mellem by og land

Arkivfoto
Arkivfoto
12. november 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Byrådskandidat Sven Jensen, Slesvigsk Parti, skriver:

Det er ikke nok med at kommunale arbejdspladser kommer til at ligge udenfor Sønderborg by, der skal også være kulturelle tilbud ude i landsbyerne som skal har en lokal forankring. Her kunne det f.eks. tænkes at Rinkenæs som har med ”Rapanden Rasmus fra Rinkenæs Sogn” deres egen børnesang og derved godt kunne blive stedet for en årlig dag med børnesang.

Men for at skabe en balance mellem by og land er det lige så vigtig at de grønne områder  bliver holdt vedlige, at huller i vejene bliver ordnet samt at der bliver tilbudt en fornuftig offentlig transport i landdistrikterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er vigtig for Slesvigsk Parti, at der bliver skabt en balance mellem by og land  – og det vil jeg arbejde på i den kommende byrådsperiode.

 

18. juli 2024 Augustenborg, Samfund

Bosted har fået bugt med magt og tvang

18. juli 2024 Augustenborg

På det socialpsykiatriske botilbud, Hertughaven, i Augustenborg var op mod ti tvangsindlæggelser hver måned, et højt antal magtanvendelser og konflikter – nu er magt og tvang er minimeret, høj faglighed og beboerinddragelse er i fokus – og den regionale psykiatri er en vigtig samarbejdspartner i hverdagen, skriver Socialpædagogerne. ”Vi har sat ind på flere parametre. […]

Læs mere...