Slesvigsk Parti: Balancen mellem by og land

12. november 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Sven Jensen, Slesvigsk Parti, skriver:

Det er ikke nok med at kommunale arbejdspladser kommer til at ligge udenfor Sønderborg by, der skal også være kulturelle tilbud ude i landsbyerne som skal har en lokal forankring. Her kunne det f.eks. tænkes at Rinkenæs som har med ”Rapanden Rasmus fra Rinkenæs Sogn” deres egen børnesang og derved godt kunne blive stedet for en årlig dag med børnesang.

Sven Jensen, Slesvigsk Parti.

Sven Jensen, Slesvigsk Parti.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men for at skabe en balance mellem by og land er det lige så vigtig at de grønne områder  bliver holdt vedlige, at huller i vejene bliver ordnet samt at der bliver tilbudt en fornuftig offentlig transport i landdistrikterne.

Det er vigtig for Slesvigsk Parti, at der bliver skabt en balance mellem by og land  – og det vil jeg arbejde på i den kommende byrådsperiode.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2023 Politik, Sønderborg

Hvor er Sønderborg Kommunes handicappolitiske visioner?

28. september 2023 Politik

Handicapbevægelse i Sønderborg inviterer til møde om visioner for handicapbevægelsen i Sønderborg. Mødet skal foregå i MultiKulturhuset sal den 23. oktober fra klokken 19 ”Vi er naturligvis interesseret i at høre om tankerne bag besparelserne, om prioriteringerne som vores politikere gør, om kommunens henvendelse til KL og regeringen, ja om alle de tiltag og initiativer, […]

Læs mere...