Slesvigsk Parti: For børnenes skyld skal hver en sten vendes

Arkivfoto
Arkivfoto
24. juli 2014 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Slesvigsk Parti vil opfordre Byrådet og borgmesteren til at sørge for, at der kommer en uvildig undersøgelse af hele Alssund Børne- og Ungdomscenter samt Børn og Uddannelse, så det samtidig klarlægges, om forvaltningningen kan have et medansvar for, at tingene er kommet så langt ud, at der kom en meget kritisk rapport fra tilsynsmyndighederne.

– Vi mener, at det er vores opgave at sikre de udsatte børn de bedst mulige vilkår, siger Bodil Matzewska og Sven Jensen fra Slesvigsk Parti. De tilføjer, at de ansatte på stedet også skal sikres ordentlige arbejdsvilkår.

Artiklen fortsætter under annoncen

Anonyme kilder, der enten er ansat eller har været ansat på Alssund Børne- og Ungdomscenter har udtalt sig meget kritisk om forholdene til Sønderborg Nyt – og deres udtalelser kan vise sig at være korrekte.

21. juni 2024 Augustenborg, Erhverv

Kommunen bliver ejer af siloerne ved Augustenborg Havn

21. juni 2024 Augustenborg

Fra den 1. juli kan Sønderborg skrive siloerne og pakhuset i Augustenborg ind i rækken af kommunale ejendomme og borgmesteren mener, det er et køb, der giver rigtig god mening. “Udviklingen af havneområdet i Augustenborg er et vigtigt projekt, der betyder rigtigt meget og når vi køber DLG-bygningerne, så råder vi over hele havneområdet og […]

Læs mere...