Slesvigsk Parti: Fortsæt med gode råd om økonomi

1. december 2020 Politik

Slesvigsk Parti har gennem årene taget en række politiske initiativer – herunder at tilbyde åben rådgivning til økonomisk trængte borgere. Siden 2016 har 195 personer og familier med økonomiske vanskeligheder været igennem et rådgivningsforløb og aktuelt er der 20 igangværende forløb. Fem står på ventelisten.

Offentlige penge brugt på økonomisk rådgivninger er en god investering.

Det gør en stor forskel, at dem, der på grund af uoverskuelige økonomiske vanskeligheder har brug for hjælp til privatøkonomi og gæld, kan få hjælp. De skal opnå bedre økonomisk stabilitet og handlefrihed. Og vi oplever, at der – når de økonomiske udfordringer er på plads – kommer overskud til nærvær med børnene og fokus på at tage næste udfordring op, skriver Stephan Kleinschmidt og Dieter Jessen fra Slesvigsk Parti i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

På torsdag skal Sønderborg Kommune på ny tage stilling til om samarbejdet med Dansk Folkehjælp om frivillig økonomisk rådgivning skal fortsætte.

Resultaterne taler et tydeligt sprog.

Herfra skal der lyde et klart ja.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...