Slesvigsk Parti har fundet sine fokus-områder

2. juli 2014 Politik

Pressemeddelelse:Slesvigsk

Slesvigsk Parti har på sit sommermøde forleden  i ”Haus Quickborn” ved Flensborg Fjord drøftet de kommende års fokusområder.

Partiet vil blandt andet satse på fælles markedsføring af Sønderjylland på turistområdet, offentlig trafik i landområderne, sprogregionen samt dansk-tysk trafikplanlægning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her synes Stephen Kleinschmidts nye udvalg for regional udvikling at passe aldeles glimrende ind i partiets politik.

Slesvigsk Partis formand, Carsten Leth Schmidt, glæder sig over, at syv ud af ni af partiets byrådsmedlemmer deltog i mødet:

– Formålet med vores sommermøde var at afstikke kursen for de næste fire år, så vi ved valget i 2017 yderligere kan øge vores politiske indflydelse til fordel for udviklingen i Sønderjylland, siger Carsten Leth Schmidt.

På dagsordenen var endvidere valg til partiets forretningsudvalg. Her blev byrådsmedlem Kurt Andresen fra Nolde samt Hans-Iver Kley fra Mølby enstemmigt genvalgt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
11. maj 2021 Kultur, Nordborg

Den Digitale Stafet nåede frem til Genforeningsstenen i Nordborg

11. maj 2021 Kultur

Tirsdag eftermiddag nåede Den Digitale Stafet frem til Nordborg og ved Genforeningsstenen i Søparken ved Nordborg Sø blev den givet til Stephan Kleinschmidt, der er formand for Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Rurisme. “Med Den Digitale Stafet skabes der en fælles oplevelse med mange deltagere – hvor for sig. Og her – 101 år […]

Læs mere...