Slesvigsk Parti har fundet sine fokus-områder

2. juli 2014 Politik

Pressemeddelelse:Slesvigsk

Slesvigsk Parti har på sit sommermøde forleden  i ”Haus Quickborn” ved Flensborg Fjord drøftet de kommende års fokusområder.

Partiet vil blandt andet satse på fælles markedsføring af Sønderjylland på turistområdet, offentlig trafik i landområderne, sprogregionen samt dansk-tysk trafikplanlægning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her synes Stephen Kleinschmidts nye udvalg for regional udvikling at passe aldeles glimrende ind i partiets politik.

Slesvigsk Partis formand, Carsten Leth Schmidt, glæder sig over, at syv ud af ni af partiets byrådsmedlemmer deltog i mødet:

– Formålet med vores sommermøde var at afstikke kursen for de næste fire år, så vi ved valget i 2017 yderligere kan øge vores politiske indflydelse til fordel for udviklingen i Sønderjylland, siger Carsten Leth Schmidt.

På dagsordenen var endvidere valg til partiets forretningsudvalg. Her blev byrådsmedlem Kurt Andresen fra Nolde samt Hans-Iver Kley fra Mølby enstemmigt genvalgt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. september 2021 Erhverv, Sønderborg

SDU i Sønderborg vil arbejde endnu tættere sammen med områdets virksomheder

17. september 2021 Erhverv

I en analyse fra Dansk Industri fremgår det, at universitetssamarbejder gavner virksomhedernes væksttal. Virksomheder, der samarbejder med danske universiteter, har 2,3 procent højere årlig vækst pr. medarbejder end virksomheder, der ikke samarbejder med danske universiteter, skriver SDU. SDU i Sønderborg har for nyligt taget et nyt initiativ for at komme tættere på de lokale virksomheder: […]

Læs mere...