Slesvigsk Parti holder også konstitueringsaftalen

25. november 2013 Politik

Stephan Kleinschmidt fra Slesvigsk Parti siger blankt nej til Venstre og DF.

Søndag kunne Sønderborg Nyt fortælle, at Konservative siger nej tak til forslaget fra DF og Venstre om at skabe et nyt flertal bestående af DF, V, Konservative og Slesvigsk Parti i Byrådet med Ole Wandahl Stenshøj som borgmester.
Artiklen fortsætter under annoncen

Venstre og DF tilbød Slesvigsk Parti en ekstra formandspost og posten som viceborgmester, hvis partiet sammen med De Konservative skiftede side.
Både Konservative og Slesvigsk Parti har været under voldsomt pres fra de to partier, der lander i den kommende mindretalsgruppe. På Facebook er nogle af Venstres medlemmer i gang med at håne Konservative, som er borgerlige, fordi de ikke støtter den liberale side. Men det lader til at have været spildte kræfter.
– Jeg har i valgkampen sagt, at vi vil støtte den borgmesterkandidat, der kan samle det bredeste flertal bag sig, og det står jeg fast på, siger Stephan Kleinschmidt til Lokalavisen.

Der er 19 mandater i den nuværende forhandlingsgruppe, som har planlagt at træde frem den 2. december og runde konstitueringen af.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. maj 2021 Gråsten, Samfund

BIOGAS: Svært for nogen at vide Nature Energy byggede uden at have fået lov

15. maj 2021 Gråsten

I Kværs sidder en undrende Hans Jørgen Vaarbjerg, som læste om forvaltningens redegørelse for sagsgangen omkring byggetilladelsen til Nature Energys biogasanlæg i Kværs og særligt, at redegørelsen viser, at forvaltningen først fik besked om, at byggeriet var i gang fik at vide fem uger inden Sønderborg Kommune på forlangende fra Miljø- og Fødevareklagenævnet forlangte byggeriet […]

Læs mere...