Slesvigsk Parti holder også konstitueringsaftalen

25. november 2013 Politik

Stephan Kleinschmidt fra Slesvigsk Parti siger blankt nej til Venstre og DF.

Søndag kunne Sønderborg Nyt fortælle, at Konservative siger nej tak til forslaget fra DF og Venstre om at skabe et nyt flertal bestående af DF, V, Konservative og Slesvigsk Parti i Byrådet med Ole Wandahl Stenshøj som borgmester.
Artiklen fortsætter under annoncen

Venstre og DF tilbød Slesvigsk Parti en ekstra formandspost og posten som viceborgmester, hvis partiet sammen med De Konservative skiftede side.
Både Konservative og Slesvigsk Parti har været under voldsomt pres fra de to partier, der lander i den kommende mindretalsgruppe. På Facebook er nogle af Venstres medlemmer i gang med at håne Konservative, som er borgerlige, fordi de ikke støtter den liberale side. Men det lader til at have været spildte kræfter.
Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg har i valgkampen sagt, at vi vil støtte den borgmesterkandidat, der kan samle det bredeste flertal bag sig, og det står jeg fast på, siger Stephan Kleinschmidt til Lokalavisen.

Der er 19 mandater i den nuværende forhandlingsgruppe, som har planlagt at træde frem den 2. december og runde konstitueringen af.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Team Bodenhoff på tur på Als

24. september 2022 Sønderborg

Lørdag havde Team Bodenhoff, som cykler penge ind til Børnecancerfonden, det første stop ved Broager Sparekasse Skansen og derfra gik turen langs havnepromenaden til Hotel Sønderborg Strand, hvor Claus Bodenhoff gav et par af sponsorerne et synligt bevis på, at de hjælper ham. “Team Bodenhoff har ingen penge og dem, som vi samler ind, dem […]

Læs mere...