Slesvigsk Parti: Høringsmaterialet til skolerne er ikke godt nok

6. november 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Sven Jensen, Slesvigsk Parti, skriver:

Der er store frustrationer hos lærerne i Sønderborg Kommune. De aner ikke, hvad der skal ske efter dette skoleår og føler ikke, de bliver hørt og det er de ikke alene om. Både pædagogerne, lederne samt skolebestyrelserne har det på samme måde. Høringsmaterialet, som er blevet sendt ud fra forvaltningen, indeholder for mange spørgsmålstegn.

IMG_3145

Artiklen fortsætter under annoncen

Skolereformen er en stor omvæltning for alle parter og det er vigtig at vi sikrer, at lærerne får de bedste vilkår, fordi det er dem som skal undervise og lære vore børn de basale færdigheder i læsning, regning og skrivning. Det er helt klart muligt at inddrage andre faggrupper, såsom pædagoger i denne proces, hvor de kan bidrage med en masse viden omkring dannelse og trivsel.

Reformen skal ikke hastes igennem Byrådet. Den skal være gennemtænkt og ikke lægge op til embedsmandsstyre, som den gør nu – og så skal der tilføres ekstra midler for, at kunne i mødekomme alle de krav, der stilles til inklusion og understøttende undervisning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi som politikere kan sætte rammerne, men lederne, lærerne samt andre faggrupper skal udfylde denne ramme til gavn for vores børn og kommunens fremtid.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. juni 2021 Erhverv, Sønderborg

Wohlenberg åbner delikatessebutik i Perlegade

15. juni 2021 Erhverv

Fra august kan du købe lækkert hjemmebagt brød, mel, ost, skinke, pølser og andre lækre specialiteter i Wohlenbergs CHEFs DELI, som åbner i Perlegade. Det er de gode råvarer og den bedste kvalitet, det skal handle om – og tanken er, at du nyder lækkerierne derhjemme eller ude i det fri. “Og der lægges vægt […]

Læs mere...