Slesvigsk Parti: Stil skarpt på de unge

11. oktober 2013 Uncategorized

Byrådsmedlem Stephan Kleinschmidt, Slesvigsk Parti, skriver:

Kun to ud af ti unge, der forlader landsdelen for at tage en videregående uddannelse, vender senere tilbage hertil. Ved selv at vende hjem havde jeg mulighed for at ændre på det fremadrettet. I snart to valgperioder har jeg arbejdet på at løfte studiemiljøet og indsatsen omkring de unge.

Slesvigsk Parti har taget initiativ til en helhedsorienteret ungdomspolitik, der indeholder hele paletten for et godt og udviklende ungdomsliv – unges skoleliv, uddannelses- og arbejdsliv, såvel som deres fritidsliv, kulturelle og sociale tilbud.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stephan Kleinschmidt vil satse på de unge.

Stephan Kleinschmidt vil satse på de unge.

Desværre valgte økonomiudvalget at afvise ungdomspolitikken. Derfor er ungdomspolitikken endnu ikke slået igennem. Det er beklageligt. For der skal være sammenhæng mellem ord og handling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg har fortsat en vision om at Sønderborg Kommune senest i 2017 modtager DUF’s Ungdomskommunepris, der er en kåring af Danmarks bedste ungdomskommune, som har gjort en ekstraordinær indsats for at forbedre unges udfoldelsesmuligheder og levevilkår.

Derfor arbejder udvalget ufortrødent videre og er på vej med en ny ungdomspolitik. Ansættelsen af ungekoordinator vil sikre et tværfagligt fokus på unges livsmuligheder og rammen om et godt ungdomsliv. Aktuelt arbejder udvalget på at oprette et studenterhus, som drives af de studerende på tværs af uddannelserne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med flere gode oplevelser i byen og et stærkt studiemiljø vil flere unge også vælge at blive her for at studere eller komme tilbage, når studiet er afsluttet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2023 Augustenborg, Erhverv

Ingen færge mellem Als og Ærø resten af ugen

2. oktober 2023 Augustenborg

Ærøfærgerne skriver på deres hjemmeside, at der ikke sejles mellem Als og Ærø resten af ugen frem til søndag. Det skyldes tekniske problemer, skriver rederiet. Lørdag kolliderede Færgen Skjoldnæs med en mole i Fynshav. Kollisionen gik ud over agterrampen på færgen, som har fået et skub, forklarede Thomas Norrild, økonomichef ved Ærøfærgerne. Skjoldnæs sejlede som […]

Læs mere...