Slesvigsk Parti: Udvikling i by og på land

17. juli 2013 Politik
Byrådsmedlem Stephan Kleinschmidt, Slesvigsk Parti, skriver:
Slesvigsk Parti tog i efteråret 2012 til udvikling af byprofiler. Et enigt byråd bakkede op og nu ser jeg frem til, at der skabes et overblik over, hvordan byerne understøttes bedst muligt, idet en række af vore mindre byer i disse år står i en situation, hvor der er behov for at opfinde en ny fremtid for byen.
Det betyder omstilling og forandring.
Artiklen fortsætter under annoncen

En sådan forandringsproces kræver tryghed, der blandt meget andet bygger på samarbejde.sol
I Sønderborg halter det tværpolitiske samarbejde desværre, det er ærgerligt, for derved mister vi fokus.
Byerne bør udvikles på basis af den enkelte bys historie og nutidige funktion, rolle og identitet. Slesvigsk Parti er dialog med borgerne bl.a. på debataftener med titlen “Din by – nyt perspektiv”, der tager udgangspunkt i et aktivt medborgerskab.
Artiklen fortsætter under annoncen

Nordborg er en af de byger, de står over for et rolleskift. Slesvigsk Partis arrangementet i Nordborg tydeliggjorde, at byens tiltrækningskraft især bygger på gode bosætningsmuligheder med tematiserede udstykninger, der sætter fokus på familiernes hverdagsliv, naturen og fællesskaber. Yderligere efterspørges en styrket indsats indenfor turisme og oplevelsesøkonomi.
Lad os være fælles om at sikre en positiv udvikling.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Tag en tur gennem labyrinten når du kommer for at købe Halloween-græskar

1. oktober 2022 Erhverv

Ved rundkørslen ved samkørselspladsen på Aabenraavej har Daabeck der røde bod stående – og ved den er der et væld af græskar og det er der også på marken. “Græskar i alle størrelser er til salg. Der er små pyntegræskar og selvfølgelig også græskar, som kan skæres ud til Halloween”, siger Charlotte Daabeck, der har […]

Læs mere...