Slesvigsk Parti: Udvikling i by og på land

17. juli 2013 Politik
Byrådsmedlem Stephan Kleinschmidt, Slesvigsk Parti, skriver:
Slesvigsk Parti tog i efteråret 2012 til udvikling af byprofiler. Et enigt byråd bakkede op og nu ser jeg frem til, at der skabes et overblik over, hvordan byerne understøttes bedst muligt, idet en række af vore mindre byer i disse år står i en situation, hvor der er behov for at opfinde en ny fremtid for byen.
Det betyder omstilling og forandring.
Artiklen fortsætter under annoncen

En sådan forandringsproces kræver tryghed, der blandt meget andet bygger på samarbejde.sol
I Sønderborg halter det tværpolitiske samarbejde desværre, det er ærgerligt, for derved mister vi fokus.
Byerne bør udvikles på basis af den enkelte bys historie og nutidige funktion, rolle og identitet. Slesvigsk Parti er dialog med borgerne bl.a. på debataftener med titlen “Din by – nyt perspektiv”, der tager udgangspunkt i et aktivt medborgerskab.
Nordborg er en af de byger, de står over for et rolleskift. Slesvigsk Partis arrangementet i Nordborg tydeliggjorde, at byens tiltrækningskraft især bygger på gode bosætningsmuligheder med tematiserede udstykninger, der sætter fokus på familiernes hverdagsliv, naturen og fællesskaber. Yderligere efterspørges en styrket indsats indenfor turisme og oplevelsesøkonomi.
Lad os være fælles om at sikre en positiv udvikling.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Flyttede tilbage Sønderborg og skabte et energi-rigtigt drømmehus

14. maj 2021 Samfund

Den smukke natur, familien og Sønderborgernes venlige og imødekommende væsen, fik Marianne Albers, sammen med sin familie til, at flytte fra København tilbage til Sønderborg og fandt en bungalow-villa som de energi-renoverede og omdannet til deres drømmebolig. For Marianne Albers og hendes mand har huskøbet og en efterfølgende gennemgående energi-renovering, på alle måder været en […]

Læs mere...