Slesvigsk Parti vil have et medborgerhus i Gråsten

24. oktober 2013 Uncategorized
Bodil Matzewska vil have et medborgerhus i Gråsten.

Bodil Matzewska vil have et medborgerhus i Gråsten.

Byrådskandidat Bodil Matzewska, Slesvigsk Parti, skriver:

Gråsten er heldigvis en by med et mangfoldigt og aktivt foreningsliv. Der er aktiviteter for alle aldersgrupper på mange områder: kunst og kultur, historie, idræt samt foredrag og undervisning.
Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor er det ikke overraskende, at “Ahlmannsparken” ikke længere kan imødekomme alle forespørgsler angående leje af lokaler. Vi mangler et sted, hvor borgere kan droppe ind til en kop kaffe og få en snak med andre.
Slesvigsk Parti vil derfor gøre en indsats for at få etableret et medborger-/frivillighus, hvor både store og små grupper kan mødes. Der skal være plads til bestyrelsesmøder, undervisning i IT for de ældre, mødregrupper og fællesspisning – og nye initiativer vil sikkert dukke op i takt med, at der er plads til flere aktiviteter.
Artiklen fortsætter under annoncen

Ideen omkring et medborgerhus har jeg fremlagt allerede i forår 2013, da Slesvigsk Parti havde inviteret til borgermødet “din by – nyt perspektiv”. Efterfølgende har jeg hørt andre fremlægge samme ønske. Så lad os alle bakke op om et medborgerhus i Gråsten og holde alle politikere fast på det – også efter valget!
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 112, Sønderborg

Brand på forbrændingen

24. juni 2021 112

Torsdag formiddag rykkede Brand og Redning ud til en melding om en såkaldt industribrand på Vestermark i Sønderborg. “Det var på forbrændingen, hvor det viste sig, der var gået ild i noget affald udenfor den bygning, hvor det skulle ind og brændes af”, siger indsatsleder Bo Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. Fordi meldingen løs […]

Læs mere...