SlothMøller flytter til Nørrekobbel

19. august 2016 Sundeved
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

Et af Sønderjyllands større rådgivende ingeniørfirmaer SlothMøller udvider og flytter sit hovedkontor ind i nye skræddersyede lokaler på Nørrekobbel i Sønderborg. Firmaet, der har 50 medarbejdere og afdelinger i København og Aarhus, har hidtil boet til på Møllegade.

“Med flytningen til et nyt domicil får vi moderne og optimale arbejdsforhold, og samtidig understreger det vores nære tilknytning til ikke blot til Sønderborg, men til hele Sønderjylland”, siger adm.

direktør Bo Wassberg i en pressemeddelelse.

Blandt de rådgiveropgaver, som SlothMøller er med til at løse i Sønderjylland, kan nævnes bygherrerådgivning for den nye ferieresort på Nordals, udvidelsen af industrivirksomheden Linak, klargøring af det store område, der i 2017 skal huse Spejderlejren, opførelsen af en ny idrætshal i Broager og ombygningen af Alsion så de arealer, der hidtil er anvendt af erhvervsvirksomheder, fremadrettet kan anvendes til uddannelsesformål.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. april 2021 112, Nordborg

Bilist leverede en positiv narkotest

23. april 2021 112

Natten til fredag – klokken 01:20 standsede en politipatrulje en 23-årig mand, som kørte i bil i Nordborg. “Bilens fører, som er fra Nordborg, blev narkotestet og der var udslag på hash, så han blev anholdt”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet i Sønderborg. Udover det hash, som bilisten, ifølge testen, havde i blodet, så […]

Læs mere...