SlothMøller flytter til Nørrekobbel

19. august 2016 Sundeved

Et af Sønderjyllands større rådgivende ingeniørfirmaer SlothMøller udvider og flytter sit hovedkontor ind i nye skræddersyede lokaler på Nørrekobbel i Sønderborg. Firmaet, der har 50 medarbejdere og afdelinger i København og Aarhus, har hidtil boet til på Møllegade.

“Med flytningen til et nyt domicil får vi moderne og optimale arbejdsforhold, og samtidig understreger det vores nære tilknytning til ikke blot til Sønderborg, men til hele Sønderjylland”, siger adm. direktør Bo Wassberg i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blandt de rådgiveropgaver, som SlothMøller er med til at løse i Sønderjylland, kan nævnes bygherrerådgivning for den nye ferieresort på Nordals, udvidelsen af industrivirksomheden Linak, klargøring af det store område, der i 2017 skal huse Spejderlejren, opførelsen af en ny idrætshal i Broager og ombygningen af Alsion så de arealer, der hidtil er anvendt af erhvervsvirksomheder, fremadrettet kan anvendes til uddannelsesformål.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 Sundeved, Politik

Nu kommer der penge til cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl

27. maj 2022 Sundeved

Som en del af ’Cyklens år 2022’ har forligskredsen bag Infrastrukturaftalen sat 200 millioner kroner af til at støtte nye cykelprojekter i Danmark. Forligskredsen er på baggrund af et oplæg fra Vejdirektoratet blevet enige om at udmønte pengene til en række konkrete projekter og ét af dem er en cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl. ”Det […]

Læs mere...