Slusen lukket ned og udvalgte medarbejdere flyttet til anden instans

6. marts 2016 Uddannelse

En tidligere medarbejder på Slusen på Alssund Børne- og Ungdomscenter fortæller, at afdelingen “belejligt” er lukket ned og medarbejdere, der har udtalt sig til Arbejdstilsynet, er flyttet til anden instans. Artiklen fortsætter under annoncen

jpg” alt=”kkc” width=”300″ height=”200″ />

“Tingene har været grelle derude i rigtig mange år, og Arbejdstilsynet fortalte os allerede i 2012, at de havde gang i forebyggende indsats på stedet og at flere fagforeninger var involveret”, siger medarbejderen, der ikke vil have sit navn frem af frygt for at blive fyret.

Børne- og Uddannelsesdirektør Carsten Lund har tidligere udtalt til SønderborgNYT, at Alssund Børne- og Ungdomscenter ikke nødvendigvis skal rumme så mange tilbud, som den gjorde. Det kan tænkes, at Arbejdstilsynets rapport har fremskyndet lukningen af Slusen, inden Socialtilsyn Syd skal tage stilling til sagen.

Slusen på Alssund Børne- og Ungdomscenter skrev SønderborgNYT om lørdag og historien handlede om en arbejdsplads med en rystende kultur, hvor der foregik mobning, så flere medarbejdere meldte sig syge eller søgte væk.

Du kan læse historien, der handler om et personale, som skal tage vare på udsatte børn og unge HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk