Slut med negative indlånsrenter hos Sydbank

12. september 2022 Erhverv

Sydbank afskaffer negative indlånsrenter for både private kunder og for erhvervskunder. Det meddeler banken mandag eftermiddag i en pressemeddelelse. Konkret betyder det, at Sydbank hæver indlånsrenten til 0 procent om året af hele indeståendet for indlån i danske kroner – både for private kunder og for erhvervskunder – med virkning fra 6. oktober.

”Vi går en ny tid i møde, hvor vi i Sydbank afskaffer de negative indlånsrenter. Det er vi godt tilfredse med,” siger bankdirektør Jørn Adam Møller, Sydbank.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ændringen sker på baggrund af, at Nationalbanken 9. september 2022 hævede den ledende rente med 0,75 procentpoint.

Helt overordnet betyder det for Sydbanks erhvervskunderne, at standardrenten på indlån i danske kroner ændres fra minus 0,55 procent til 0 procent om året og for private kunder, betyder ændringen positiv indlånsrente på særlige indlånsprodukter, hvilket betyder op til 0,75 procent om året, hvilket dog afhænger af kontoens indestående.

”Vi har i samme omgang valgt at lancere et helt nyt opsparingsprodukt til private kunder, som vi endnu ikke har navngivet. Her er det muligt at hæve gratis én gang om måneden med en positiv indlånsrente på op til 0,75 procent – afhængigt af, hvad man har stående på kontoen,” siger Jørn Adam Møller i pressemeddelelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover at hæve indlånsrenter så hæver Sydbank også udlånsrenten for både private kunder og erhvervskunder med 0,75 procentpoint om året. Ændringen vil være gældende fra 27.oktober – med undtagelse af enkelte produkter, som har længere varsel. Det oplyser banken.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Sport, Sønderborg

Sønderborg Futsal skal spille mod Hjørring – det gælder topplaceringen i rækken

9. december 2022 Sport

I morgen, lørdag, kl. 14:00 spilles andensidste runde af grundspillet, hvor Sønderborg møder Hjørring på hjemmebane i Humlehøjhallen, og netop de to hold skal fordele første- og andenpladsen mellem sig, hvor Sønderborg fører rækken med to point ned til Hjørring, skriver Sønderborg Futsal. Sønderborg kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvor en […]

Læs mere...