Små og mellemstore virksomheder klædt på med klimakompetencer

25. april 2021 Erhverv

ProjectZero har i løbet af marts måned holdt flere webinarer for Sønderborg-områdets små- og mellemstore virksomheder med fokus på deres klimaaftryk.

”Mange virksomheder deltog og fik derfor god indsigt i, hvordan man starter sin virksomheds klimarejse og når man har beregnet sit klimaaftryk, er man bedre i stand til at tage de fornødne skridt mod en grønnere profil, men det kan være svært at vide, hvor man skal starte,” siger Jens Christian Moltke-Leth, projektleder hos ProjectZero.

Artiklen fortsætter under annoncen

ProjectZero vil forsøge at hjælpe med at gøre opmærksom på, hvor virksomheder har mulighed for at sætte ind og fremover vil der blive arrangeret og holdt flere webinarer med forskellige temaer, heriblandt grøn finansiering, kommunikation af klimaindsats, ESG, grøn transport, grøn innovation og meget mere.

Denne artikel er bragt i samarbejde med Sønderborgs ProjectZero.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...