Smag på Venstres valgflæsk fredag eftermiddag

14. november 2013 Uncategorized

 – Vi bliver fra alle sider beskyldt for at dele valgflæsk ud, så nu griber vi ideen og deler det ud i Perlegade fredag eftermiddag, siger Peter Hansen.

Venstre har lanceret flere mærkesager op til kommunalvalget, herunder en tilbagerulning af skattestigningen på 95 mio. kr., 20 % lavere SFO priser og en jobplan for Sønderborg Kommune.venstre

Artiklen fortsætter under annoncen

Venstre byder på valgflæsk.

Venstre byder på valgflæsk.

Vores politiske forslag holder 100 %, og det vil vi også fortælle de borgere, vi møder. Men derfor vil vi alligevel gerne lave lidt sjov med beskyldningerne om valgflæsk. Jeg er sikker på, at vi vil møde mange glade mennesker, der godt kan lide stegt flæsk og som vil være glade for at få en sidste debat her lige inden krydset skal sættes, siger Peter Hansen.

Arrangementet finder sted på gågaden i Sønderborg lige ved siden af Slagter Franke fra kl. 15 fredag eftermiddag. Borgmesterkandidat Peter Hansen, flere af Venstres byrådskandidater og folketingsmedlem Ellen Trane Nørby vil grille flæsk og være klar til en god snak om kommunalvalget.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 112, Nordborg

Skorstensbrand på Nordals

13. maj 2021 112

Torsdag eftermiddag kørte brandvæsnet til Lønsømadevej i Holm, fordi der omkring klokken 16:30 kom en melding om en skorstensbrand. Det er indsatslederen fra Brand og Redning og de frivillige brandmænd i Nordborg, der blev tilkaldt.

Læs mere...