Smag på Venstres valgflæsk fredag eftermiddag

14. november 2013 Uncategorized

 – Vi bliver fra alle sider beskyldt for at dele valgflæsk ud, så nu griber vi ideen og deler det ud i Perlegade fredag eftermiddag, siger Peter Hansen.

Venstre har lanceret flere mærkesager op til kommunalvalget, herunder en tilbagerulning af skattestigningen på 95 mio. kr., 20 % lavere SFO priser og en jobplan for Sønderborg Kommune.venstre

Artiklen fortsætter under annoncen

Venstre byder på valgflæsk.

Venstre byder på valgflæsk.

Vores politiske forslag holder 100 %, og det vil vi også fortælle de borgere, vi møder. Men derfor vil vi alligevel gerne lave lidt sjov med beskyldningerne om valgflæsk. Jeg er sikker på, at vi vil møde mange glade mennesker, der godt kan lide stegt flæsk og som vil være glade for at få en sidste debat her lige inden krydset skal sættes, siger Peter Hansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangementet finder sted på gågaden i Sønderborg lige ved siden af Slagter Franke fra kl. 15 fredag eftermiddag. Borgmesterkandidat Peter Hansen, flere af Venstres byrådskandidater og folketingsmedlem Ellen Trane Nørby vil grille flæsk og være klar til en god snak om kommunalvalget.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Tag en tur gennem labyrinten når du kommer for at købe Halloween-græskar

1. oktober 2022 Erhverv

Ved rundkørslen ved samkørselspladsen på Aabenraavej har Daabeck der røde bod stående – og ved den er der et væld af græskar og det er der også på marken. “Græskar i alle størrelser er til salg. Der er små pyntegræskar og selvfølgelig også græskar, som kan skæres ud til Halloween”, siger Charlotte Daabeck, der har […]

Læs mere...