SMUK Nytårskoncert aflyses

7. januar 2022 COVID-19

Hjemmeværnet og Lions nytårskoncert med Slesvigske Musikkorps i koncertsalen i Alsion – SMUK nytårskoncert 2022 – må desværre aflyses.

Koncerten skulle spilles fredag 28. januar og rigtig mange billetter var solgt, og det var et billetsalg der begyndte sidste år med lang kø ved turistkontoret på første salgsdag.

Det er corona-pandemien, der har sat en stopper for gennemførelse af, hvad der skulle have været den 19. koncert her i Sønderborg med Slesvigske Musikkorps – denne gang med sangerinden Dorthe Gerlach som årets solist, skriver arrangørerne.

Det er oberst Lars Mouritsen, chef for Slesvigske Fodregiment, der har truffet beslutningen om aflysningen.

”Set i lyset af den nuværende situation, har vi desværre set os nødsaget til at aflyse alle Slesvigske Musikkorps nytårskoncerter i 2022, siger obersten og uddyber:

”Udviklingen i smitteniveauet giver ikke forhåbninger om, at Forsvarsministeriets område kan åbnes væsentligt op før 17. januar og forventelig ej heller en fuld åbning efter 17. januar. Gennemførelse af større arrangementer og forsamlinger i januar er derfor ikke realistiske”, siger obersten og peger på, at eksempelvis spillesteder er lukkede.

Artiklen fortsætter under annoncen

I alt har 41 solister været på scenen i de tilbagevendende nytårskoncerter her i Sønderborg, hvor det i år skulle have været Dorthe Gerlach som den 42. solist.

Nytårskoncerter der tog sin begyndelse helt tilbage i 2003, hvor solisterne var Dario Campeotto og Trine Gadeberg, og stedet var Sønderborg Teater.

Vi håber at pandemien går på retur her 2022, så vi forhåbentlig kan nyde nytårskoncert i 2023 fredag 27. januar.

Billetter refunderes gennem billetten.dk der allerede har henvendt sig til kunderne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kunder der har købt billet gennem turistkontoret henvender sig til billetten.dk, der herefter sørger for refundering af beløbet. Billetten.dk har telefon 70 20 20 96).

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

200 nye Corona-smittede siden onsdag

20. januar 2022 COVID-19

Siden onsdag er antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs kommunegrænse steget med 200 og der er i dag 1975 smittede. På landsplan er der ifølge Statens Serum Institut fundet 40.626 nye smittede det seneste døgn. 825 er indlagt på sygehus – og af dem er 49 på intensiv. 28 er i respirator. Ifølge sundhedschef Michael Skriver […]

Læs mere...