Snart forsvinder muligheden for tilskud ved skift fra gasfyr til fjernvarme

29. november 2022 Erhverv
Sidste chance for tilskud for det gamle gasfyr
Sidste chance for tilskud for det gamle gasfyr

Fra årsskiftet vil det ikke længere være muligt at få helt op til 20.000 kroner for det gamle gasfyr, hvis det er færre end 15 år gammelt. Det skyldes de mange udgifter, der er i forbindelse med køb og afmontering af det gamle gasfyr.

Det oplyser Sønderborg Forsyning.

Hvis boligen i dag har et gasfyr, der er under 15 år gammel, og husstanden ligger i et område, hvor Sønderborg Forsyning kan levere fjernvarme, er det en god idé at tilmelde sig fjernvarmen inden slutningen af året, hvor tilskudsmulighederne forsvinder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Forsyning oplyser, at der i øjeblikket er stor efterspørgsel på fjernvarme, og derfor kan derfor ikke garantere, at en kontrakt kan blive håndteret inden årsskiftet, men indhenter boligejeren et tilbud fra Sønderborg Forsyning inden 2023, vil det være et garantibevis på, at der kan fås tilskud til fjernvarmen, svarende til alderen på gasfyret, fra den dag tilbuddet er indhentet.

Du kan få et tilbud på fjernvarme på Sønderborg Forsynings hjemmeside, hvor du også kan se, hvor meget man kan få i tilskud for det gamle gasfyr.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...