Snart kan du læse til serviceøkonom på EASV

7. december 2016 Uddannelse

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

Fra august 2017 kommer der endnu en uddannelse til Sønderborg.

Det bliver nemlig muligt at tage den videregående uddannelse serviceøkonom på Erhvervsakademi SydVest på Alsion. Uddannelsen klæder de studerende på til at skabe attraktive oplevelser i service- og turistbranchen, skriver erhvervsakademiet i en pressemeddelelse.

Viceborgmester Aase Nyegaard er meget glad for at endnu en uddannelse har fundet vej til Sønderborg:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi ved det er vigtigt at have uddannelser regionalt, hvis vores region skal udvikle sig. Vi skal have gode uddannelsesmuligheder og arbejdspladser, for at folk kan bo i området. Samtidig er vi meget opmærksomme på, at der skal være jobmuligheder til de unge, når de er færdiguddannede.”

Fremtidens turisme er her nu

Job til de færdiguddannede serviceøkonomer skal findes i både nuværende og kommende attraktioner. Nye tiltag skyder op i hele Sønderjylland, og området har i forvejen en solid base af turistattraktioner som f.eks. Universe og Historiecenter Dybbølbanke. Ved havnen i Sønderborg er et kæmpe hotelbyggeri i gang og på Nordals forventes planerne om Nordals Natur- og Oplevelsespark at blive realiseret med ønsket om at være med i turismens superliga.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hos Erhvervsakademi SydVest er de også glade for, at serviceøkonomuddannelsen nu udbydes i både Esbjerg og Sønderborg.

“Hele Syd- og Sønderjylland har mange turistattraktioner og seværdigheder med Vadehavet i vest, og de historiske fortællinger i øst. For at skabe gode tilbud, som turisterne vil rejse efter, kræver det kvalificeret arbejdskraft, som kan skabe oplevelser i topklasse. Det er vores opgave, at uddanne den arbejdskraft, der kan skabe og styrke de oplevelser og dermed løfte regionen yderligere,” siger rektor for Erhvervsakademi SydVest, Henrik Larsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Uddannelsen til serviceøkonom er en videregående uddannelse, der tager to år med mulighed for efterfølgende at læse videre. Alle studerende skal i praktik på deres 3. semester, hvor både virksomheder og studerende får muligheder for at se hinanden an.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)

 

 

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Sport, Nordborg

Egen UI tabte i Give

10. maj 2021 Sport

Efter to sejre i sæsonens første to kampe måtte fodboldspillerne fra Egen UI i lørdags rejse hjem fra Give efter sæsonens første nederlag. “Give vandt kampen med 3-0 på en dag, hvor Egen havde en typisk off-day for hele holdet”, siger hjælpetræner Søren Vinther. “Men vi er klar igen næste lørdag, hvor vi skal møde […]

Læs mere...