Snart ophørsudsalg i Aldi i Gråsten og i Havnbjerg

6. januar 2023 Erhverv
Aldi. Pressefoto: Mads Gregersen
Aldi. Pressefoto: Mads Gregersen

Aldi lukker i Danmark og det betyder, at hylderne skal tømmes hurtigst muligt i nogle af de butikker, som Rema 1000 ikke overtager. Den kommende tid byder derfor på stort ophørsudsalg.

Der er tale om ophørsudsalg i 59 supermarkeder over hele landet, skriver Aldi på sin hjemmeside. Med på listen, hvor man kan tage på tilbudsjagt er også Aldi i Havnbjerg, hvor ophørsudsalget starter den 27. januar og Aldi i Gråsten, hvor priserne falder fra den 20. januar..

Artiklen fortsætter under annoncen

‘I de butikker, der lukker, vil der være ophørsudsalg. Det betyder, at vi ugen inden lukkedagen reducerer prisen på alle varer med hele 30, 50 og 70 procent’, skriver discountkæden.

114 af Aldi-butikkerne i Danmark butikkerne bliver overtaget af norske Rema 1000 og her i Sønderborg-området er det alene Aldi-butikken i Center Øst, som Rema 1000 er interesseret i.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Prøv om du kan klar en vagt anno 1864 i skansen

4. februar 2023 Kultur

Prøv om du kan holde til en vinterdag i krigen 1864, hvor kulden bider, og dine fødder er våde. Dine fingre er iskolde, men geværet kan ikke lades med luffer på. Vandet i din feltflaske er frosset, og den sidste rest brændevin er drukket. Tilbage i mandskabsbarakken er der godt og varmt, men at forlade […]

Læs mere...