Sneen er kommet – kør forsigtigt

22. november 2015 112

Politiet oplyser til TV SYD, at der er saltet på vejene overalt. Selvom det de fleste steder handler om præventiv saltning, er der stadig en smule glat på veje med et hvidt lag sne.

“Vores patruljer melder om pletvis glatte veje. Men hvis man kører efter forholdene, kommer man nok frem”, siger vagtchef Ivan Gohr Jensen hos Syd- og Sønderjyllands Politi.IMG_4312

Artiklen fortsætter under annoncen

Vejrudsigten for Syd- og Sønderjylland er sne eller slud frem til søndag middag, siger DMI:

Snevejret, der i nat ramte Sjælland, er på vej vest over og ligger nu over Fyn og Østjylland, der kan forvente omkring fem centimeters sne, oplyser DMI.

Skyet med sne, slud eller regn, især i den østlige del af regionen. Temp. mellem 0 og 4 graders varme, og efterhåndenpoliti frisk vind til kuling omkring nord, ved kysterne op til hård kuling. I aften endnu lidt sne eller slud, men efterhånden klarer det op nordfra, og i nat bliver det tørt og klart vejr. Temp. ned mellem 0 og 5 graders frost.

Artiklen fortsætter under annoncen

På vintertrafik.dk har Vejdirektoratet kun udstedt glatførevarsel for Kolding Kommune. Resten af regionen går foreløbigt fri.

Falcks kommunikationschef, Louis Illum Honoré, oplyser her til morgen til TV SYD, at der foreløbigt ikke er nogle problemer i Syd-og Sønderjylland.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk