Fredag den 28 februar afholder vi for første gang Social Dining på Brøggeriet. Det gør vi i et spændende samarbejde med Park By Mens Cut.
Arrangementet starter klokken 18.30, hvor vi byder på velkomst bobler og en lille amuse. Herefter går vi til bords og nyder en 3-retters menu med tilhørende vinmenu.
Efterfølgende skruer vi op for hyggen – og lidt dans for dem der lyster.
Pris for tre-retters menu og vine: 499 kroner.
Tilmelding er nødvendig – der er kun adgang med billet.
Vi har sat et begrænset antal billetter til salg, skriver Brøggeriet.
Billetter kan bestilles på info@broeggeriet.dk eller tlf: 74431012.
Du kan også tilmelde dig hos Park By Mens Cut.
Menu
Amuse:
Små ærøpandekager med trøffelmayo og stenbidderrogn
Forret:
Skindstegt torsk med cremet fiskesuppe og dild
Hovedret:
Kalvemørbrad, kalvebrissel, smørdampet rødkål, rødbede purè, bagt løg, bøgehatte Pommes Anna og rødvinsglace
Dessert:
Moussekage med bærvariation
Vin-menu udvalgt og leveret af Wohlenberg Vinhandel