Social Dining på Brøggeriet

2. februar 2020 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag den 28 februar afholder vi for første gang Social Dining på Brøggeriet. Det gør vi i et spændende samarbejde med Park By Mens Cut.

Arrangementet starter klokken 18.30, hvor vi byder på velkomst bobler og en lille amuse. Herefter går vi til bords og nyder en 3-retters menu med tilhørende vinmenu.

Efterfølgende skruer vi op for hyggen – og lidt dans for dem der lyster.

Pris for tre-retters menu og vine: 499 kroner.

Tilmelding er nødvendig – der er kun adgang med billet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi har sat et begrænset antal billetter til salg, skriver Brøggeriet.

Billetter kan bestilles på [email protected] eller tlf: 74431012.

Du kan også tilmelde dig hos Park By Mens Cut.

Menu

Amuse:
Små ærøpandekager med trøffelmayo og stenbidderrogn
Forret:
Skindstegt torsk med cremet fiskesuppe og dild
Hovedret:
Kalvemørbrad, kalvebrissel, smørdampet rødkål, rødbede purè, bagt løg, bøgehatte Pommes Anna og rødvinsglace
Dessert:
Moussekage med bærvariation

Artiklen fortsætter under annoncen

Vin-menu udvalgt og leveret af Wohlenberg Vinhandel

24. april 2024 Frivillige, Sønderborg

72 spiste sammen i Frivillighedens Hus

24. april 2024 Frivillige

Onsdag middag var der fællesspisning i Frivillighedens Hus og der dukkede 72 personer op for at nyde god mad og hyggesnakke med de andre, som var kommet. “Arrangementet heddër Sønderborg spiser sammen og det er en udspringer af Danmark spiser sammen, om kommer fra Folkebevægelsen mod Ensomhed”, sagde frivilligkonsulent Johnny Gammegaard i sin velkomst. “Det […]

Læs mere...