Socialdemokrat Didde Lauritzen ‘roste’ Venstre for spinhistorie

12. oktober 2022 Politik

Didde Lauritzen fra Socialdemokratiet roste Venstre for at have spundet en historie om, at Socialdemokratiet have foreslået en skattestigning under budgetforhandlingerne.

“Men det er ærgerligt, at Venstre gjorde det, fordi det er jo ikke sandt”, sagde Didde Lauritzen på byrådsmødet og tilføjede:

“Socialdemokratiet forslog hverken at sætte skatter eller takster op”.

Borgmester Erik Lauritzen supplerede med at sige, at han havde brug for at sige, at hans parti ikke vil foreslå skattestigninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men jeg foreslog forhandlingsparterne, at vi meldte os ind i puljerne af kommuner, som overvejede en skattestigning, såfremt nogle af partierne havde brug for det”, sagde borgmesteren.

Det var Ellen Trane Nørby glad for at høre:

“Jamen det er dejligt, vi ikke skal bekymre os om skat de kommende år”, sagde hun.

Hendes partifælle, Daniel Staugaard, så lidt anderledes på det:

“Når borgmesteren spurgte, om han skulle melde Sønderborg ind i puljen, så ville han jo holde døren åben for en mulig skattestigning”, sagde Daniel Staugaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herefter opfordrede socialdemokrat Charlotte Riis Engelbrecht Venstres politiske ordfører til at korrekse sit partimedlem.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Sport, Sønderborg

Sønderborg Futsal skal spille mod Hjørring – det gælder topplaceringen i rækken

9. december 2022 Sport

I morgen, lørdag, kl. 14:00 spilles andensidste runde af grundspillet, hvor Sønderborg møder Hjørring på hjemmebane i Humlehøjhallen, og netop de to hold skal fordele første- og andenpladsen mellem sig, hvor Sønderborg fører rækken med to point ned til Hjørring, skriver Sønderborg Futsal. Sønderborg kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvor en […]

Læs mere...