Socialdemokrat: I Sønderborg kommune har vi en kultur der du’r

19. oktober 2017 KV2017

Socialudvalgsformand Niels Ole Bennedsen, Socialdemokratiet, skriver:

I Sønderborg kommune har vi en kultur der du’r.

Jeg er stolt over det store og meget brede kulturtilbud vi har i kommunen. Vi har her en stor mangfoldighed af både professionelle- og amatør tilbud, hvor vi hver især er deltager.

Det er fantastisk hvad der sker, når vi som kommune stiller rammerne til rådighed – så kommer netop alle de mange og gode frivillige og aktive borgere på banen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og netop det selv at være aktiv og deltagende, er en af sportens og idrættens store værdier. Netop værdierne om samvær, hygge, sjov, venskaber, oplevelser og hertil en opdragende og sund dimension, gør at vi skal værne om og ikke må glemme idrætten.

Idræt og sport skal også passes, plejes og udvikle – her har vi som kommune en kerneopgave.

Jeg er derfor også rigtig glad ved, at der i det kommende budget for 2018, afsættes flere midler til idrætten, med bl.a. udvidelse af faciliteterne i Gråsten, ved Nordals Idrætscenter og ridehal, Diamanten i Fynshav og udvikling af et nyt svømmestadion i Sønderborg.

Idrætten med den store foreningstradition skal ikke glemmes i disse kultur- og oplevelsestider – der foregår et utroligt stort og frivilligt stykke arbejde i de mange idrætsforeninger vi har, ikke mindst i forhold til børn og unge – og heldigvis er der da også blevet plads til yderlige penge til den årlige hædring af de rigtig mange frivillige indenfor idrætten.

Idrætten har altid været min interesse og den fortjener større bevågenhed i den kommende byråds periode.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk