Socialdemokraterne: Dejligt sygehuskøkkenet skal blive

24. oktober 2013 Debat

Byrådsmedlem Svend Erik Petersen, Socialdemokraterne, skriver:

Det var med stor glæde og tilfredshed jeg forleden fik nyheden om, at der nu er nedsat en arbejdsgruppe som skal arbejde for en model på hvorledes det store velfungerende køkken på Sønderborg Sygehus fremadrettet skal bestå.

Ideen er født i sygehusgruppen og er indeholdt i det idékatalog med forslag til fremtidigt indhold på specialsygehuset i Sønderborg, som vi udarbejdede helt tilbage i 2009. Køkkenet skal levere mad til Sønderborg sygehus, ældre borgere i kommunen og på sigt måske også blive en del af den særligt gode madproduktion til gigthospitalet. Dermed fastholder vi madproduktionen i kommunen samt trækker de arbejdspladser hjem som i dag ligger i de byer i Jylland som i dag producerer mad til kommunens ældre borgere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er en ren ”win win situation” for kommunen og også for regionen som bl.a. sparer transporten fra Aabenraa. Dejligt at regionsrådsformand Carl Holst nu støtter ideen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2022 Politik, Sønderborg

Byrådsmedlem Jesper Smaling vil ha’ orlov fra Byrådet

28. september 2022 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet beder om grønt lys til at holde forældreorlov i perioden fra 7. november og året ud. Forældreorlov er en gyldig hindring for varetagelsen af hvervet som byråds- og udvalgsmedlem. Jesper Kock vil i den mellemliggende periode blive indkaldt som stedfortræder. Det er Byrådet, som byrådsmødet onsdag eftermiddag skal sige god […]

Læs mere...