Socialdemokratiet: Hvad er det for sager DF har taget med til Folketinget?

30. oktober 2017 KV2017

Byrådsmedlem Niels Ole Bennedsen, Socialdemokratiet, skriver:

I forbindelse med det kommende kommunalvalg er der lige blevet lavet en undersøgelse, som siger, at en byrådspolitikker bruger ca. 20 timer ugentligt på byrådsarbejdet.

Dette kan jeg kun bekræfte, efter nu 28 år i byrådsarbejdet – arbejdet og tidsforbruget er bestemt ikke faldet.

Vi skal sætte os ind i sagerne og være seriøse med arbejdet, så vælgerne også kan have troværdigheden til vores politiske virke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det undrer mig derfor meget, at lige netop Dansk Folkeparti, her i Sønderborg Kommune med Jan Rytkjær Callesen, kan få tid til og overkomme Folketingsarbejdet ved siden af, hvor der vel ikke er mindre at lave, med rejser m.m.

Jan Callesen siger i Jysk Fynske Medier forleden, at det ligefrem er en fordel, at han er begge steder, fordi han kan tage kommunalpolitiske ting med til Folketinget –  ja, så mangler jeg bare lige, Jan Rytkjær Callesen, at du også fortæller, hvad det er for sager, du har taget med og hvor vi kan se, det har givet noget?

Du fortæller i samme artikel, at du prioriterer folketingsarbejdet som det vigtigste. Det gør, at du så måske skulle give plads til en anden her i kommunen – men måske klarer vælgerne det selv den 21. november.

Det glæder mig, at vi i Socialdemokratiet ikke har dobbelt mandater. Det er vigtigt, at vi har et byråd i Sønderborg kommune som vil det, og ikke mindst har vi brug for, at der er nogle der taler Nordals´ sag, ikke kun som en bibeskæftigelse.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk