Socialdemokratiet på Nordals inviterer til møde med borgmesteren

Nordborghus. Arkivfoto: Ole Kæhler
Nordborghus. Arkivfoto: Ole Kæhler
26. februar 2024 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Socialdemokratiet på Nordals inviterer til offentligt møde i morgen, tirsdag, med borgmester Erik Lauritsen samt generalforsamling for foreningen.

Det skriver partiforeningen i en pressemeddelelse.

Alle er velkomne i Nordborghus klokken 17, hvor borgmester Erik Lauritsen vil fortælle nyt fra Byrådet med særligt fokus Nordals. Samtidig vil det være muligt at stille ham spørgsmål. Ved det offentlige møde vil det lokale byrådsmedlem, Jesper Larsen, desuden fortælle om Nordborg og Nordals og løfte sløret for et kommende socialdemokratisk initiativ i Nordborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selve generalforsamlingen begynder kl. 19 og er for medlemmer af Socialdemokratiet på Nordals. På generalforsamlingen skal der blandt andet tages stilling til et forslag, som vil kunne styrke Socialdemokratiet overalt på Als.

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...