Socialdemokratisk brokhoved vil have plads i byrådet

16. november 2017 KV2017

Rikke Lock Harvig fra Nordals er en af de helt nye kandidater på det socialdemokratiske hold og hun er skruet sådan sammen, at hun ikke kan lade være med at brokke sig, når hun synes, at noget er for meget – eller for lidt.

“Og når jeg er et brokhoved, så må jeg jo gå ind og prøve at tage fat i nogle af de ting, som jeg synes, der skal gøres noget ved”, siger den unge ingeniør.

“Jeg synes, vi skal gøre alt, hvad der overhovedet er muligt for vores vandmiljø. Det vil gavne vores dyreliv, give rekreative områder og et Eldorado for lystfiskere”, siger Rikke Lock Harvig til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg har planer om at trække en masse lystfiskere til området, så rent vand med masser af fisk, vil bestemt være et plus.

Hun vil også have mere økologi.

“Økologien skal være et fyrtårn og kommunen skal handle økologisk ind til institutionerne”.

Den nye kandidat har også nogle meninger om hele det sociale område og hun vil også arbejde for børnefamilierne, der trænger til at få det lettere.

“Og så er jeg i gang med gøre mit til, at der sker en fornyelse i byrådet”, siger hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. juni 2021 112, Sønderborg

Her er stilladset hvor en mand faldt igennem

14. juni 2021 112

På billedet ser man hullet i stilladset, som en mand mandag morgen faldt igennem. Stilladset står på den tidligere JF-grund ved Vølundsgade i Sønderborg. “Længere nede på stilladset sidder længebjælken, som er med til at sikre, at stilladset ikke rykker sig – og havde det rykket sig, så ville ikke blot en enkelt, men flere […]

Læs mere...