Socialdemokratisk partiforening leder efter kommende bestyrelsesmedlemmer

23. januar 2018 Sønderborg

Den socialdemokratiske partiforening i Sønderborg har mandag aften haft generalforsamling.

Trods et flot fremmøde lykkes det ikke at få de sidste bestyrelsesposter besat, hvorfor der indkaldes til ekstraordinær generalforsamling den 6. marts 2018.

“Socialdemokratiet fik ved byrådsvalget i 2017 et kanon valg, så håbet er, at nogle af de nye eller eksisterende medlemmer har fået lyst til at blive aktive i partiet”, siger partiforeningsformand Karsten Wohlgemuth i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ønsker man at komme i spil til en bestyrelsespost i Socialdemokratiet i Sønderborgs partiforening, er man velkommen til at kontakte partiforeningsformand Karsten Wohlgemuth på: bestyrelsen@soc-sonderborg.dk eller via partiforeningens Facebookside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2021 Politik, Sønderborg, Uncategorized

Samlet vederlagsomkostning til formænd og næstformand stiger i ny udvalgsstruktur

30. november 2021 Politik

Som SønderborgNYT tidligere tirsdag kunne fortælle, skal byrådet træffe beslutning om en ny udvalgsstruktur for den kommende byrådsperiode. Det betyder blandt andet, at der fremover bliver ét stående udvalg mere og dermed stiger den samlede vederlagsomkostning til formænd og næstformand i de såkaldte ’stående’ udvalg, hvis forslaget godkendes. Samlet set stiger den årlige, samlede omkostning […]

Læs mere...