Søg om gratis energivejledning til din private bolig

27. oktober 2015 Sundeved

Nu er det atter muligt at ansøge om en gratis energivejledning hjemme i din egen bolig. zero3
Ansøg nu og bliv blandt de 100 første til at få en energivejledning i din bolig. Tilbuddet henvender sig til private en-familie huse, skriver ProjectZero i en pressemeddelelse.

Der er mere og mere fokus vores energiforbrug og varmekilder, og ProjectZero arbejder for nedsættelse af områdets energiforbrug,  derfor giver det god mening at få efterset egen bolig for, hvor der hentes besparelser på energien.

Tilbuddet med 100 gratis vejledninger går frem til 5. januar 2016 og efter først-til-mølle princippet, hvorefter energivejledningen bliver betalingsbaseret.

Mange boligejere er allerede i gang

Artiklen fortsætter under annoncen

ProjectZero har med sit ZERObolig projekt gennemført energivejledninger af mere end 1.200 boliger i området, ProjectZero
og langt over halvdelen af de besøgte er allerede i fuld gang med at energirenovere til fordel for komforten og pengepungen.

I ProjectZero arbejdes der hele tiden for at videreudvikle tiltag til fordel for boligejere, såvel som for områdets håndværkere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Indtil et nyt koncept lanceres i starten af 2016 tilbydes boligejere en energivejledning – ganske gratis!

Læs mere på www.gratisenergivejledning.dk

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet besluttede at bibliotekerne skal spare over en million kroner

1. december 2022 Politik

Der bliver skåret ned på antallet af læsekredse på biblioteket og på den måde kan der spares 185.000 kroner om året. Der spares yderligere 140.000 kroner årligt ved at nedlægge læsestuerne på bibliotekerne i Dybbøl og Ulkebøl. Det besluttede Byrådet onsdag aften og politikerne skar også ned på den bemandede åbningstid på bibliotekerne og det […]

Læs mere...