Søg om gratis energivejledning til din private bolig

27. oktober 2015 Sundeved

Nu er det atter muligt at ansøge om en gratis energivejledning hjemme i din egen bolig. zero3
Ansøg nu og bliv blandt de 100 første til at få en energivejledning i din bolig. Tilbuddet henvender sig til private en-familie huse, skriver ProjectZero i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er mere og mere fokus vores energiforbrug og varmekilder, og ProjectZero arbejder for nedsættelse af områdets energiforbrug,  derfor giver det god mening at få efterset egen bolig for, hvor der hentes besparelser på energien.

Tilbuddet med 100 gratis vejledninger går frem til 5. januar 2016 og efter først-til-mølle princippet, hvorefter energivejledningen bliver betalingsbaseret.

Mange boligejere er allerede i gang

Artiklen fortsætter under annoncen

ProjectZero har med sit ZERObolig projekt gennemført energivejledninger af mere end 1.200 boliger i området, ProjectZero
og langt over halvdelen af de besøgte er allerede i fuld gang med at energirenovere til fordel for komforten og pengepungen.

I ProjectZero arbejdes der hele tiden for at videreudvikle tiltag til fordel for boligejere, såvel som for områdets håndværkere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Indtil et nyt koncept lanceres i starten af 2016 tilbydes boligejere en energivejledning – ganske gratis!

Læs mere på www.gratisenergivejledning.dk

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Juridisk brevkasse: Advokathuset Muurholm svarer på læser-spørgsmål om ophævelse af fælles forældremyndighed

24. juni 2021 Samfund

Kære Brevkasse, Jeg har to drenge på 6 og 8 år med min ekskone. Vi har fælles forældremyndighed, og hun har bopælen på begge børn. Der har altid været et højt konfliktniveau, og vores samarbejde fungerer bare ikke. Børnenes mor overholder næsten ingen af de aftaler, som vi indgår med hinanden, herunder vedrørende samvær, og […]

Læs mere...