Søger om kommunestøtte til en hel dags musik på Rådhustorvet

26. maj 2022 Erhverv
Arkivfoto
Arkivfoto

Sønderborg Kommune har modtaget en ansøgning om støtte til et musikalsk heldagsarrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 10. september fra kl. 10-24. Ansøgningen er sendt af Rekom på vegne af Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL og Heidi’s Bierbar, som ønsker at skabe liv på torvet, også sidst på sæsonen.

Der søges om et tilskud på mellem 125.000 og 150.000 kroner.

Arrangementet vil være familievenligt gennem dagen og skiftende til mere feststemning om aftenen. Arrangementet er gratis at deltage i. De musikalske indslag vil være både lokale bands krydret med kendte sangere og bands. Ansøger oplyser, at de musikalske indslag er rettet mod restaurationernes gæster, men at alle er velkommen til at deltage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ansøger har lavet et forventet budget, men oplyser, at der ikke er udarbejdet et endeligt uddybende budget for, hvordan en eventuel kommunal medfinansiering skal bruges. Ansøger oplyser, at det ikke er muligt at booke musikere til arrangementet, før Sønderborg Kommune har truffet beslutning om, hvor mange penge kommunen i givet fald vil tilføre. Ansøger oplyser, at såfremt det ikke er muligt at finde de resterende nødvendige midler, aflyses arrangementet, og eventuelle tilskud tilbagebetales.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forvaltningen råder politikerne i Udvalget for Kultur, Idræts og Medborgerskab til enten at bevilge 50.000 kroner eller give et afslag.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...