Søndag er der Åbent Hus hos Alscars på Nordborgvej i Havnbjerg

26. september 2020 Erhverv

Efter at have handlet med brugte biler fra hjemadressen i en tid, så har Jerzy og Konrad Debowski nu flyttet deres biler til en tidligere staldbygninger på Nordborgvej nummer 71 A ved Havnbjerg.

“Da jeg gik på handelsskolen sagde flere af de andre, jeg hellere skulle satse på at komme ind hos en af bilforhandlerne i Sønderborg fremfor at starte noget selv. Men jeg har altid gerne villet være selvstændig og nu har min far og jeg Alscars, hvor vi køber og sælger brugte brugte biler”, siger Konrad Debowski til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Søndag fra 12 til 16 er der Åbent Hus.

“Så kan folk komme og kigge, få en ringrider og lidt at drikke”, siger bilhandleren.

Når man skal sælge brugte biler, så skal man – først af alt – have fat i nogle brugte biler.

“Dem finder vi blandt andet i Den Blå Avis og vi har en trailer, så vi hurtigt kan hente”, siger Konrad Dubowski og tilføjer:

“Og når vi sælger en bil, så får vi tit en brugt i bytte”.

AlsCars har ikke en fast åbningstid, men man kan komme efter at have lavet en aftale.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi sælger jo mange af vores biler over nettet, så det giver ikke mening at være her i den tidligere stald”, siger Konrad Dubowski.

Du kan følge Alscars på Facebook.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. oktober 2021 Sport, Sønderborg

Sønderborg Billard Club fylder 40 år

18. oktober 2021 Sport

Den 31. oktober kan medlemmerne i Sønderborg Billard Club fejrer klubbens 40 års fødselsdag og det gør de med en klubturnering og en efterfølgende frokost med en enkelt pilsner og en snaps. “Der bliver spillet billard ved klubbens fire borde i lokalet på AGS hver formiddag mellem 9 og 12. Og er der nogen, som […]

Læs mere...