Søndag tog mange jernhesten ud i naturen

5. august 2018 Sundeved

Søndag klokken ni satte flere end 200 motionister sig godt til rette på deres cykler og kørte prolog fra Kontor Syd og gennem Sønderborg og videre til 2-øren, hvor sundhedsudvalgsformand Helge Larsen skød årets Alssundløbet i gang.

”Cykling er ikke noget, vi bare skal se i fjernsynet. Vi skal selv i sadlen og så er det en af de motionsformer, der belaster vores led allermindst”, sagde Helge Larsen inden prologen.

Signe Jensen på 11 år er årets yngste deltager i Alssundløbet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er Cykle Motion Sønderborg, der er arrangør for det populære løb, som har deltagere fra hele landet og fra udlandet. Deltagerne nød de skønne omgivelser på småvejene på især den jyske side af Alssund, inden de spurtede tilbage til Kontor Syd.

I motionsløb er der ikke præmier til de hurtigste, men derimod lodtrækningspræmier – og så er der en pokal til yngste og ældste deltager, som gennemfører den distance, som vedkommende har skrevet sig ind på.

Den yngste er Signe Jensen på 11 år – og hun kørte 50 kilometer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ud over en rute på 50 kilometer, så var der også en på 75 kilometer og en på 125.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. januar 2022 Politik, Sønderborg

Jesper Larsen vil arbejde for at børn trives

24. januar 2022 Politik

Ved kommunalvalget i november fik Jesper Larsen fra Socialdemokratiet 503 personlige stemmer og de gjorde, at han fik en plads i Byrådet, hvor han er næstformand i Børne- og Uddannelsesudvalget og medlem af Udvalget for Kultur, Idræt og Medborgerskab. “Jeg er virkelig glad for min plads i Børne- og Uddannelsesudvalget, som jeg mener er et […]

Læs mere...