Sønder Havnegade bliver gågade i juli og august

14. juni 2022 Erhverv

Sønder Havnegade får fra mandag den 4. juli til den 1. september status som gågade hvilket betyder, at der ikke kan køres i bil, motorcykel, knallert eller cykel på strækningen. Det sker efter, at gaden var lukket som et forsøg sidste sommer. Efter en evaluering har Byrådet besluttet, at Sønder Havnegade skal lukkes permanent for kørende trafik i juli og august.

Det skriver Sønderborg Kommune.

Gaden lukkes ved hjælp af den spærringsbom, som også anvendes, når der spærres på grund af højvande. Spærringen stilles op den 4. juli om morgenen og fjernes igen torsdag den 1. september om morgenen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der opsættes desuden skilte med omkørsel til kørende, der skal fra området omkring Kong Christian X’s Bro til området omkring Sønderborg Slot samt retur.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...