Sønderborg ansætter en veterankoordinator

14. december 2015 Uddannelse

Sønderborg Kommune har besluttet at ansætte en veterankoordinator, som skal være med til at sikre, at veteraner, der har været udsendt på internationale fredsbevarende opgaver, bevarer tilknytningen til arbejdsmarkedet.images

Sønderjylland er hjemsted for en del af de veteraner, der har gjort tjeneste i verdens brændpunkter i løbet af de seneste årtier – veteraner, der har været udsendt af Forsvaret, Politiet, Beredskabskorpset og som sundhedsfagligt personale, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foreningen Sønderborg Veteranrefugium arbejder netop nu på at oprette et fristed for veteraner og pårørende, hvor der i trygge rammer kan sættes fokus på de udfordringer, som denne gruppe oplever.

Kerneopgaverne for den kommende veterankoordinator, som forankres i Jobcenter Sønderborg, bliver derfor at netværke bredt – også med de øvrige sønderjyske kommuner – og kompetenceudvikle jobkonsulenterne i jobcentrene, så de er klædt på til at spotte de veteraner, som har brug for støtte i deres jobsøgning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Desuden skal der udvikles konkrete indsatser til veteranerne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...