Sønderborg bakkede flot op om indsamlingen ’Danmark planter træer’

14. september 2019 Samfund

Lørdag aften blev resultatet af indsamlingen ’Danmark planter træer’ offentliggjort under et stort TV 2 show, hvor Puk Elgaard og Mikkel Kryger guidede seerne igennem en aften i træernes og klimaets tegn.

I Sønderborg-området blev der op til tv-showet indsamlet 257.630 kroner, hvilket svarer til 12.882 træer. Det oplyser ProjectZero og Dansk Naturfredningsforening lørdag aften til SønderborgNYT.

Sønderborgenserne bidrog med lidt over 62.000 kroner, som blev doneret via SMS og Mobilepay, mens virksomhederne i Sønderborg-området støttede indsamlingen med omkring 195.000 kroner. hvilket kan ende med at bliver endnu højere, når alle beløb er registreret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune er gået i gang med at finde mulige arealer, hvor der kan plantes ny skov og i den nærmeste fremtid skal byrådet tage stilling til, om der kan plantes tre hektar skov ved industriområdet Sønderborg Nord, så det kan skærme for Kær Bygade.

I Sønderborg støttede blandt andre A/S Carl Matzens Teglværker, Sønderborg Forsyning, Sønderborg Værktøjsfabrik A/S, Danfoss, Alsie Express, Jewa Montage ApS, ALOTT A/S, ProjectZero, Brugsforeningen for Als og Sundeved, Sønderborg Handel, SønderborgNYT, Broager Sparekasse og EUC Syd indsamlingen ’Danmark planter træer’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samlet set blev der indsamlet penge til at plante 914.233 træer i Danmark.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
2. august 2021 Erhverv, Sønderborg

På lørdag er der Sommerfest på Bryggertorvet

2. august 2021 Erhverv

Nova Data er igen initiativtager til et brag af en Sommerfest på Bryggertorvet i Sønderborg, hvor først Michael Vogensen og derefter Downtown Dynt giver koncert. Brygertorvet er pladsen mellem Føtex og Nova Data. “Når det både er Michael Vogensen og Downtown Dynt, der spiller, så skyldes det, at ESET, som er et firma, der leverer […]

Læs mere...