Sønderborg Bibliotek: Kom og hils på Alssund-forfatterne

22. august 2015 Sundeved

Biblioteket Sønderborg inviterer til reception fredag den 4. september kl. 16-17.30 i anledning af udgivelsen af antologien ”Alssund med andre øjne”.

Forfattergruppen

Forfattergruppen

Artiklen fortsætter under annoncen

Antologien indeholder noveller og digte, som ni forfattere har skrevet med udgangspunkt i forskellige inspirerende og spændende steder på Als og er forfatternes bud på, hvordan Als ser ud, når man kommer udefra.

Alle interesserede er velkommen til at komme og være med til at markere udgivelsen af den nye bog, som er skrevet i et unikt samarbejde i Forfattergruppen Alssund. Antologien er en del af bibliotekets projekt ”For­midling i spændvidden”, som er støttet af Kulturstyrelsens udviklingspulje.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Kom og hils på forfatterne, lån bogen med hjem eller hent den som lydbog eller e-bog på bibliotekets hjemmeside. Hvis du kommer til receptionen, har du mulighed for at blive medlem af en læsekreds, hvor antolo­gien vil blive diskuteret og dér møde andre læseheste. Det er et mål for projektet at få antologien videreformidlet til mange læsere og på mange forskellige digitale platforme”, siger voksenbiblioteksleder Hanne Merete Sørensen.

Forfattergruppen Alssund består af ni forfattere, som alle bor vest for Alssund og derfor godt kan se Als udefra: Linda Lassen, Gråsten, Bettina Skrubbeltrang, Gråsten, Tabea Petersen, Gråsten, Hans-Tyge Haarløv, Rønshoved, Thorsten Kranz, Broager, Karsten Skov, Broager, Bente Løwe Christiansen, Egernsund, Kaj Nissen, Sønderhav, og Hans Krarup, Dybbøl.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...