Sønderborg Bibliotek: Kom og hils på Alssund-forfatterne

22. august 2015 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Biblioteket Sønderborg inviterer til reception fredag den 4. september kl. 16-17.30 i anledning af udgivelsen af antologien ”Alssund med andre øjne”.

Forfattergruppen

Forfattergruppen

Artiklen fortsætter under annoncen

Antologien indeholder noveller og digte, som ni forfattere har skrevet med udgangspunkt i forskellige inspirerende og spændende steder på Als og er forfatternes bud på, hvordan Als ser ud, når man kommer udefra.

Alle interesserede er velkommen til at komme og være med til at markere udgivelsen af den nye bog, som er skrevet i et unikt samarbejde i Forfattergruppen Alssund. Antologien er en del af bibliotekets projekt ”For­midling i spændvidden”, som er støttet af Kulturstyrelsens udviklingspulje.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Kom og hils på forfatterne, lån bogen med hjem eller hent den som lydbog eller e-bog på bibliotekets hjemmeside. Hvis du kommer til receptionen, har du mulighed for at blive medlem af en læsekreds, hvor antolo­gien vil blive diskuteret og dér møde andre læseheste. Det er et mål for projektet at få antologien videreformidlet til mange læsere og på mange forskellige digitale platforme”, siger voksenbiblioteksleder Hanne Merete Sørensen.

Forfattergruppen Alssund består af ni forfattere, som alle bor vest for Alssund og derfor godt kan se Als udefra: Linda Lassen, Gråsten, Bettina Skrubbeltrang, Gråsten, Tabea Petersen, Gråsten, Hans-Tyge Haarløv, Rønshoved, Thorsten Kranz, Broager, Karsten Skov, Broager, Bente Løwe Christiansen, Egernsund, Kaj Nissen, Sønderhav, og Hans Krarup, Dybbøl.

25. april 2024 112, Sønderborg

Brand i grillbaren Hos Jesper

25. april 2024 112

Onsdag aften ved 23-tiden var der brand i grillbaren Hos Jesper tæt ved Rutebilstationen. “Der var nogle unge gutter, som havde ringet til mig og sagt, at det røg fra grillbaren, så jeg skyndte mig herhen”, siger Jesper Sørensen til SønderborgNYT. Da han åbnede døren væltede røgen ud og han skyndte sig at lukke igen […]

Læs mere...