Sønderborg Boldklub modtager årets initiativpris

18. november 2022 Kultur
Formand Dergham A. Rahman - i midten - og omboldtræner Bo Mortensen - th. - modtog initiativprisen af bestyrelsesmedlem Kenneth Nielsen. Foto: Lunn Press
Formand Dergham A. Rahman - i midten - og omboldtræner Bo Mortensen - th. - modtog initiativprisen af bestyrelsesmedlem Kenneth Nielsen. Foto: Lunn Press

DBU Jylland Region 4 kvitterer for Sønderborg Boldklubs sociale ansvar med årets initiativpris. Med prisen følger en vandrepokal samt en kontantpræmie på 1.000 kroner.

Udover at tilbyde fodboldaktiviteter for børn, unge og voksne på alle niveauer, så er også Para-fodbold, Fodbold for Hjertet og nu altså også Ombold på programmet i Sønderborg Boldklub.

“Foreningslivet kan skabe rigtig mange gode værdier og det gælder om at gøre brug af det. I vores forening er fodbolden for alle”, siger formand Dergham A. Rahman i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Man kan kun komme i godt humør, når man oplever den glæde og begejstring, som 18 fodboldspillere bidrog med til træning forleden i Sønderborg Boldklub, skriver DBU.

Nuvel, godt nok kom ikke alle helt til tiden, ligesom træningen startede lidt forsinket. En enkelt havde vist abstinenser. For i Sønderborg Boldklub har man netop i samarbejde med Sønderborg Kommune, NGO’en OMBOLD, DBU og DBU Jylland startet fodboldkonceptet Ombold – inklusion i Fodbolddanmark for hjemløse og socialt udsatte mennesker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det sociale fællesskab er en grundsten i Ombold og derfor starter man i Sønderborg Boldklub med at mødes i klubhuset til hygge, kaffe og kage. Når den del er på plads, går alle i hallen og får trænet godt igennem og alle får bevæget kroppen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Sport, Sønderborg

Sønderborg Futsal skal spille mod Hjørring – det gælder topplaceringen i rækken

9. december 2022 Sport

I morgen, lørdag, kl. 14:00 spilles andensidste runde af grundspillet, hvor Sønderborg møder Hjørring på hjemmebane i Humlehøjhallen, og netop de to hold skal fordele første- og andenpladsen mellem sig, hvor Sønderborg fører rækken med to point ned til Hjørring, skriver Sønderborg Futsal. Sønderborg kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvor en […]

Læs mere...