Sønderborg Boldklub sætter gang i børnefodbold i den kommende uge

5. august 2020 Kultur

Så er vi klar til at sparke børne fodbold i gang med de helt små årgange og det sker fra næste uge på anlægget Sundsmarkcenteret, skriver Sønderborg Boldklub.

U6 – årgang 2015 Mix hold:

Mandag den 10 august kl. 17:00-18:00, starter U6 årgang op med træning og derefter trænes der hver mandag.

Rene Ingaard er holdansvarlig og vil stå for træningen. Det er vigtigt at forældre er tilstede og deltager aktivt i træningen sammen med børnene.

Små fødder – årgang 2016 – 2018 Mix hold:

Artiklen fortsætter under annoncen

Tirsdag den 11 august kl. 17:00-18:00, starter Små fødder op med træning og derefter trænes der hver tirsdag.

Rene Ingaard er holdansvarlig og vil stå for træningen, der fokuseres på at børnene får lyst til fodbold gennem leg med bolden. Det er vigtigt at forældre er tilstede og deltager aktivt i træningen sammen med børnene.

Mini fødder – årgang 2019 – 2020 Mix hold:

Onsdag d.en12 august kl. 17:30-18:30, starter vi op med et helt nyt koncept i Sønderborg Boldklub hvor forældre der har interesse i fodbold, kan komme ud med deres helt små børn og mødes med andre forældre. Konceptet går ud på at forældre og børn lærer hinanden at kende fra de er helt små og når børnene kan begynde at gå selv, starter de til på fodbold i foreningen, som de vil have et tilhørsforhold til. Dette skal ses som en slags forældregruppe, hvor man er aktiv sammen med sine børn her i foreningen og aktiviterne være meget varierede.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samer Abou-Zeid er holdansvarlig for holdet og vi håber at der tages godt imod vores nye koncept.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Turist i Sønderborg – med mormor som lokal guide

27. juli 2021 Samfund

Lige nu er der rigeligt at se til på Sønderborg Camping, hvor alle pladserne er optaget. “De fleste af vores gæster er danskere, men der er også lidt tyskere – og så er hollænderne begyndt at komme”, siger Steffen Deleuran fra Sønderborg Camping. To af gæsterne er kæresteparret Sidsel Trige Ebbesen og Andreas Gyldendal Bilstrup, […]

Læs mere...