Sønderborg Camping: Coronaen satte sit præg – men nu går det supergodt

24. juli 2020 Erhverv

Starten på 2020 tegnede et billede af et helt fantastisk år på campingpladsen tæt ved lystbådehaven i Sønderborg. Virkeligt mange mennesker ringede og bestilte en plads, fordi de ville opleve det store genforeningsarrangement, høre musik i Mølleparken eller løbe med i Royal Run.

“Men så kom Coronaen og stregede det hele ud”, siger Bent Christensen, som er leder på campingpladsen.

“Efter en tid meldte statsminister Mette Frederiksen ud, at danskere skulle blive i Danmark indtil en gang i august og det gav igen rigtigt mange bestillinger”, siger Bent Christensen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hans arme kom ned igen, da Mette Frederiksen en gang sidst i juni sagde, at der er lande, som danskerne alligevel må tage på ferie i.

“Så fulgte der igen en række afbestillinger, men heldigvis ikke overvældende mange – og her i juli har vi mange besøgende og det går rigtigt godt”, siger Bent Christensen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. august 2021 Erhverv, REGIONALT

HLT-Service har el-varebiler som dækker virksomhedernes behov

5. august 2021 Erhverv

HLT-Service i Aabenraa sælger varevogne af mærket Maxus og der er stor interesse for bilerne fra både kommuner og større virksomheder, siger Poul Linnet fra HLT-Service. Interessen skyldes både kørselsøkonomi og klimaet. “Det er med elbiler, som det er med mobiltelefoner. Der udvikles hele tiden og Maxus-varevogne dækker langt de fleste virksomheders behov. Også håndværkernes”, […]

Læs mere...