Sønderborg Catering har vokseværk

8. september 2020 Erhverv

Det går godt hos Sønderborg Catering – faktisk så godt, at selskabet er flyttet til nye lokaler på Coriolisvej, da der er brug for mere plads efter at  flere har fået øjnene op for deres hverdags-madskoncept ‘Easy Dinner’.

“Vi har gennem fire år leveret mad til virksomheder og festmenuer til private. Undervejs er vi vokset og vi har ved årsskiftet fået nogle skønne lokaler her på Coriolisvej i den bygning som tidligere husede Siemens”, siger ejeren, Adis Velic, som er uddannet kok fra Jomfru Anegade i Aalborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gennem en tid har Sønderborg Catering tilbudt konceptet ‘Easy Dinner’, som er hverdagsmad til private.

“Easy Dinner kommer kunderne selv og henter og vi skiller os ud ved at byde på hjemmelavet mad – lavet helt fra bunden – og at der altid er en dejlig, frisk og sund salat med til måltidet”, siger Adis Velic til SønderborgNYT. Han nævner, at det for eksempel kan være fiskefrikadeller med persillesovs eller kylling i rødvinssauce.

“Sønderborg Catering er et moderne køkken, hvor der tænkes nyt. Og samtidig holder vi fast i det traditionelle, som eksempelvis pariserbøf og wienerschnitzel, der kan komme på menuen til vores Easy Dinner og fælles for al vores mad er, at den er vellavet, præsentabel og velsmagende. Frisk og sund salat er et ekstra pift til både smagen og sundheden”, siger Adis Velic som har otte personer ansat i køkkenet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk