Sønderborg Destillery høster flere medaljer

11. januar 2021 Erhverv

Kun få dage efter Sønderborg Distillery kunne høste en flot guldmedalje i Las Vegas for deres økologiske Dybbøl Gin vindes der igen medaljer. Denne gang høster Sønderborg Gin en flot guldmedalje, imens Als Gin og Dybbøl Gin vinder sølv til Europe Trophy International i Luxembourg. Nu er destilleriet oppe på hele 10 medaljer fordelt på deres tre premium gin.

Priserne er denne gang vundet i den europæiske konkurrence Europe Trophy International 2020 i Luxembourg. Grundet covid-19 har resultaterne ladet vente på sig, og annonceringen er først kommet ud i starten af januar 2021.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi var allerede helt begejstreret grundet vores medalje fra Las Vegas, men at vi skulle få 3 medaljer mere allerede en uge senere var bestemt ikke vores forventning”, siger Carl Christian Mikkelsen fra Sønderborg Distillery.

“Det som betyder meget for os denne gang er, at vores Sønderborg Gin nu har vundet sin første medalje, og så endda guld. Vi har forsøgt at gå vores egen vej i forhold til smag, og med netop Sønderborg Gin har vi forsøgt at lave en mere traditionel gin”, fortæller Carsten Adamczyk i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det lokale destilleri har fået en god start på året, og medaljerne skal ses som et resultat af flere års fokus på produktudvikling og med kvalitet for øje.

“Vi har brugt de første år på at skabe nogle produkter, som er af bedste kvalitet. Nøgleord som håndlavet, økologisk og bæredygtighed er noget af det vi fokuserer meget på. Nu skal vi arbejde videre med den positive omtale vi har fået i medierne, og sikre at flere får lov til at smage vores produkter. Og så kommer der sikkert også nogle nye produkter på et tidspunkt”, siger Morten Høgh.

Artiklen fortsætter under annoncen

Europe Trophy International er en konkurrence baseret i Luxembourg der vurderer alt fra vin, gin, whisky, vodka, rom og øl. Produkterne vurderes ud fra en række kriterier såsom kvalitet, pris, aroma, smag og indpakning. Flere danske destillerier har deltaget i 2020 konkurrencen.

Sønderborg Distillery har destilleret gin siden 2018 centralt i Sønderborg, og har i dag fire egne gin, som sælges både lokalt og internationalt. Destilleriet har nu vundet samlet 10 medaljer og har i 2020 valgt at åbne for private label produktioner.

Artiklen fortsætter under annoncen

I dag laves produkter for flere kunder, der ønsker at have deres egen gin under eget brand.

For nyligt blev en helt ny hjemmeside lanceret som et led i at give kunder og interesserede bedre mulighed for at læse om destilleriet, produkterne og hvem der står bag.

Destilleriet drives i dag af Carsten Adamczyk, Carl Christian Mikkelsen og Morten Høgh som en bibeskæftigelse.

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...