Sønderborg Destillery vinder flere medaljer

26. februar 2021 Erhverv

Kun få uger efter Sønderborg Distillery kunne tage en flot guldmedalje med hjem fra København ved Nordic Spirit Awards for deres økologiske Sønderborg Gin vindes der nu igen medaljer.

Denne gang høster Sønderborg Gin en flot guldmedalje ved World Gin Awards 2021 i England og bliver kåret som den bedste fra Danmark. Ved siden af vinder deres Genforeningsgin faktisk også sølv.

Destilleriet er nu oppe på hele 12 medaljer fordelt på deres tre håndlavede Premium Gin over en to-årig periode.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er meget begejstrede for, at Sønderborg Gin allerede efter release i september sidste år har vundet den tredje guldmedalje”, siger Carsten Adamczyk fra Sønderborg Distillery i en pressemeddelelse.

“Vi forsætter med at sætte Danmark og især landsdel på verdenskortet, og er med til at give vores kunder den bedste oplevelse, hvilket er det vi brænder mest for”, fortsætter kompagnonen, Morten Høgh.

Det lokale destilleri i Sønderborg har fået en god start på året, og medaljerne skal ses som et resultat af flere års hårdt arbejde og fokus på produktudvikling og med kvalitet for øje.

Artiklen fortsætter under annoncen

World Gin Awards er en konkurrence i England og sidste år vandt Als Gin bronze mens Dybbøl Gin vandt sølv. De deltog denne gang ikke i konkurrencen.

Sønderborg Distillery har destilleret økologisk premium gin siden 2018 centralt i Sønderborg med udsigt til Als, og har i dag fire egne gin, som sælges både lokalt og internationalt. Trilogien med Als, Dybbøl og Sønderborg er de faste tre produkter og Genforeningsgin vil blive udfaset efter fejringen af Genforeningen dette år.

Dertil kommer en voksende efterspørgsel og destillering af private label.

Artiklen fortsætter under annoncen

Destilleriet er et af Danmarks mindste destillerier på knap 30 kvm og placeret i en tilbygning til, hvor Carsten Adamczyk og Charlotte bor sammen med deres hund Emma. På trods af størrelsen er der stadig plads til at få besøg og holde arrangementer som er tilpasset kundernes behov.

Under corona-nedlukningen overholdes restriktionerne og i stedet for bruges der online-sessioner til smagninger og møder.

Destilleriet drives i dag af Morten Høgh og Carsten Adamczyk som en bibeskæftigelse.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...