Sønderborg er særligt hårdt ramt af Corona-smitte

30. oktober 2020 COVID-19

Nu er der endnu flere, der i Sønderborg Kommune smittet med Corona. Her er der de seneste syv dage konstateret 65 smittede.

Det betyder, at der nu er 88 smittetilfælde per 100.000 indbyggere i kommunen inden for de seneste syv dage.

På landsplan der er fredag konstateret 1191 nye smittede. Det er det højeste antal nye smittede på et døgn, siden pandemien brød ud, oplyser TV Syd.

Med til historien hører dog, at der aldrig er kommet så mange testsvar på en enkelt dag.  71.059 har fået svar på deres test, og ud af dem har 1,7 procent været positive. I går var dét tal 1,8 procent.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Slesvig-Holsten forsætter smittetallet også i den forkerte retning.

Torsdag ændrede Udenrigsministeriet rejsevejledningen til Tyskland, så alle rejse til landet nu frarrådes.

Samtidig kan du ikke rejse ind i Danmark fra Tyskland medmindre du har et anerkendelsesværdigt formål – eller bor i grænselandet og har en negativ coronatest, der er taget højest 72 timer inden.

Læs mere på TV Syd

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådets konstituering er på plads

3. december 2021 KV21

Torsdag aften blev der igen forhandlet om konstitueringen i det byråd, som tager over fra årsskiftet – og om det bliver en flertalsgruppe, som består af alle byrådets partier eller om alene af Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti og Enhedslisten, hvor Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige får rollen som opposition, bliver afsløret på et pressemøde fredag […]

Læs mere...