Sønderborg er stadig med i spillet om politiskolen

15. december 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

På Christiansborg har der torsdag eftermiddag været samråd om placeringen af politiskolen og borgmester Erik Lauritzen var tilstede.

“Jeg oplevede en minister, der var på nippet til at lægge sig helt ned”, siger Erik Lauritzen til SønderborgNYT. Han har svært ved at forestille sig, at justitsminister Søren Pape ikke ender med at beslutte, at politiskolen skal placeres i en eksisterende bygning fremfor et nybyggeri.

“Der er slet ingen tvivl om, at Dansk Folkearti og Socialemkoratiet står fast på deres krav om, der skal bruges en eksisterende bygning. Og det bringer Sønderborg i spil igen. Jeg mener bestemt, at vi ligger ret godt placeret i rækken af muligheder”, siger borgmester Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Desværre kan jeg ikke fortælle, at der blev taget en beslutning på Christiansborg”, siger han.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...