Sønderborg er stadig med i spillet om politiskolen

15. december 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

På Christiansborg har der torsdag eftermiddag været samråd om placeringen af politiskolen og borgmester Erik Lauritzen var tilstede.

“Jeg oplevede en minister, der var på nippet til at lægge sig helt ned”, siger Erik Lauritzen til SønderborgNYT. Han har svært ved at forestille sig, at justitsminister Søren Pape ikke ender med at beslutte, at politiskolen skal placeres i en eksisterende bygning fremfor et nybyggeri.

“Der er slet ingen tvivl om, at Dansk Folkearti og Socialemkoratiet står fast på deres krav om, der skal bruges en eksisterende bygning. Og det bringer Sønderborg i spil igen. Jeg mener bestemt, at vi ligger ret godt placeret i rækken af muligheder”, siger borgmester Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Desværre kan jeg ikke fortælle, at der blev taget en beslutning på Christiansborg”, siger han.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Erhverv, Sønderborg

Kommunen rokerer i ledelsen

30. maj 2023 Erhverv

Carina Scheelke stopper den 10. juni som HR-chef i Sønderborg Kommune. Det er et ønske om at flytte tættere på børn og børnebørn, der gør, at Carina Scheelke rykker til Silkeborgområdet, hvor hun har fået job som afdelingsleder i Silkeborg Ungdomsskole. Derfor konstitueres Leder af Sundhedscenteret Christina Bakke som ny chef for HR i de […]

Læs mere...