Sønderborg Erhvervstræf 2020 udsættes

12. marts 2020 Samfund

Sønderborg Kommune og Sønderborg Vækstråd har af hensyn til den mulige smittefare ved at gennemføre et arrangement, hvor 300 erhvervsfolk, byrådsmedlemmer og kommunalt ansatte samles i relativt tætte omgivelser, valgt at aflyse Sønderborg Erhvervstræf 2020 den 17. marts.

“Af hensyn til den mulige smittefare ved at gennemføre et arrangement, hvor ca. 300 erhvervsfolk, byrådsmedlemmer og kommunalt ansatte samles i relativt tætte omgivelser, har vi valgt at aflyse arrangementet den 17 marts”, siger Borgmester Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune og Sønderborg Vækstråd vil i den kommende tid fortsat følge situationen, og så snart det bliver muligt, vil en ny dato for erhvervstræffet blive meldt ud og der inviteres igen til arrangementet.

INFORMATION OM CORONAVIRUS/COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Myndighedernes hotline telefon

Artiklen fortsætter under annoncen

70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
www.sonderborgnyt.dk/category/corona

Lad os stå sammen ved at holde afstand!

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
24. maj 2022 112, Sønderborg

Brand og Redning: Tænk dig om når du skal bruge ukrudtsbrænder

24. maj 2022 112

Sønderborg Brand og Redning var i weekenden på to opgaver, hvor brandene var forårsaget af ukrudtsbrændere og i begge tilfælde havde gløderne fra brændingen antændt et grantræ. På den baggrund kommer Brand og Redning nu med en opfordring til haveejerne og en genopfriskning af de sikkerhedsforanstaltninger, der gør sig gældende, når ukrudtet skal svitses. “Først […]

Læs mere...