Sønderborg får ny fodplejeklink med erfarne fodplejere

20. april 2020 Erhverv

Midt under Corona-krisen har Tine Wam Christensen og Linda Paugan valgt at starte deres egen fodplejeklink, som åbner dørene på adressen Møllebakken 1 i Sønderborg mandag den 27. april.

Den nye fodklinik har fået navnet ’Sønderborg Fodpleje’.

Begge fodplejere er lægeeksaminerede og har arbejdet med at passe godt på manges fødder i næsten fem år på forskellige fodplejeklinikker i Sønderborg, men nu vil de åbne egen klinik.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Nu synes jeg tiden er kommet til at udleve min drøm om at få min egen klink og jeg glæder mig rigtig meget til at byde nye som gamle kunder velkommen i vores nye klinik” siger Linda Paugan til SønderborgNYT.

Tine Wam Christensen blev uddannet forplejer for fire år siden, mens Linda Paugan har været uddannet i 11 år og de to fodplejere kommer til at tilbyde mange forskellige forplejebehandlinger og produkter, så alle de problemer og lidelser ,der kan opstå med ens fødder, kan behandles med den mest optimale og individuelle behandling.

”Det handler ikke alene om at få behandlet fødderne professionelt og af erfarne fodplejere. Vi lægger stor vægt på at rådgive vores kunder om både valg af fodtøj og støtteindlæg, ligesom vi rådgiver kunderne om den daglige pleje af fødderne, for det er vigtigt at passe godt på dem – det gælder både ældre og yngre”, siger Tine Wam Christensen til SønderborgNYT.

Sønderborg Fodpleje tilbyder behandlinger efter aftale – også hjemmebehandlinger – og er fleksible, hvis kunderne kun kan i weekenden.

Sønderborg Fodpleje åbner mandag den 27. april på adressen Møllebakken 1 i Sønderborg og allerede nu kan der bestilles tid på telefon 5070 1919 eller 4026 7810 eller via Sønderborg Fodplejes Facebookside.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk