Sønderborg får ny fodplejeklink med erfarne fodplejere

20. april 2020 Erhverv

Midt under Corona-krisen har Tine Wam Christensen og Linda Paugan valgt at starte deres egen fodplejeklink, som åbner dørene på adressen Møllebakken 1 i Sønderborg mandag den 27. april.

Den nye fodklinik har fået navnet ’Sønderborg Fodpleje’.

Begge fodplejere er lægeeksaminerede og har arbejdet med at passe godt på manges fødder i næsten fem år på forskellige fodplejeklinikker i Sønderborg, men nu vil de åbne egen klinik.

”Nu synes jeg tiden er kommet til at udleve min drøm om at få min egen klink og jeg glæder mig rigtig meget til at byde nye som gamle kunder velkommen i vores nye klinik” siger Linda Paugan til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tine Wam Christensen blev uddannet forplejer for fire år siden, mens Linda Paugan har været uddannet i 11 år og de to fodplejere kommer til at tilbyde mange forskellige forplejebehandlinger og produkter, så alle de problemer og lidelser ,der kan opstå med ens fødder, kan behandles med den mest optimale og individuelle behandling.

”Det handler ikke alene om at få behandlet fødderne professionelt og af erfarne fodplejere. Vi lægger stor vægt på at rådgive vores kunder om både valg af fodtøj og støtteindlæg, ligesom vi rådgiver kunderne om den daglige pleje af fødderne, for det er vigtigt at passe godt på dem – det gælder både ældre og yngre”, siger Tine Wam Christensen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Fodpleje tilbyder behandlinger efter aftale – også hjemmebehandlinger – og er fleksible, hvis kunderne kun kan i weekenden.

Sønderborg Fodpleje åbner mandag den 27. april på adressen Møllebakken 1 i Sønderborg og allerede nu kan der bestilles tid på telefon 5070 1919 eller 4026 7810 eller via Sønderborg Fodplejes Facebookside.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
26. juli 2021 112, Sundeved

Dreng har indrømmet at han står bag tre mindre brande

26. juli 2021 112

Politiet Politi modtog søndag morgen en anmeldelse om mulig brandstiftelse på Nydamskolen i Vester Sottrup. Der var ild i nogle træpaller, som var stablet op ad bygningens nordlige gavl. Branden nåede kortvarigt at brede sig til bygningen, inden den var slukket. Det fortæller Politiet i en pressemeddelelse. Efterfølgende brandundersøgelse og efterforskning førte senere søndag til […]

Læs mere...